Δεν ξεχνάμε, σήμερα στις 8:30 το βράδυ σβήνουμε για μια ώρα τα φώτα… Στην «Ώρα της Γης» συμμετέχουμε όλοι!
Δεν ξεχνάμε, σήμερα στις 8:30 το βράδυ σβήνουμε για μια ώρα τα φώτα… Στην «Ώρα της Γης» συμμετέχουμε όλοι!
Στο Μεσαγρό, το «Χαμάμ» του Προκόπη Παπάζογλου είναι μια μοναδική πρόταση χαλάρωσης και απόλαυσης για τα Σαββατοκύριακα.
Η «Μαντζουράνα», στην οδό Κομνηνάκη, σερβίρει απολαυστικά πιάτα σε υπέροχους συνδυασμούς. Μετά το φαγητό, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά για επιδόρπιο.
Απολαύστε τις μοναδικές και φρεσκότατες τούρτες του ζαχαροπλαστείου «Γραμματάς», στα Πάμφιλα.
Στο «Central» από το μεσημέρι σερβίρονται λαχταριστές μακαρονάδες και διάφορες σαλάτες.
Μικρή και ατμοσφαιρική η «Hacienda» στην προκυμαία, διατηρεί φανατικούς θαμώνες εδώ και χρόνια χωρίς ν’ αλλάξει το στυλ της.
Το «Martano» πάνω από το γήπεδο σερβίρει νόστιμη πίτσα σε φούρνο με ξύλα, αλλά και γευστικές μακαρονάδες.