Λόγω… μίνι μετροπόντικα

01/07/2012 - 05:56
Με καθυστέρηση δύο περίπου εβδομάδων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Μύρινα, συνεχίζεται το έργο της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού και συγκεκριμένα οι εργασίες που εκτελεί ο μίνι μετροπόντικας στο κέντρο της πόλης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μύρινα

Με καθυστέρηση δύο περίπου εβδομάδων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Μύρινα, συνεχίζεται το έργο της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού και συγκεκριμένα οι εργασίες που εκτελεί ο μίνι μετροπόντικας στο κέντρο της πόλης.

Ήδη από την Τετάρτη ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κυρίως λόγω των εργασιών που ξεκίνησαν στην οδό Ιερού Λόχου στη Μύρινα. Ο δρόμος από 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας έως και το Τρίφωτο θα παραμείνει κλειστός λόγω κατασκευής φρεατίων, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής μικροσηράγγων για το δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας.
Όπως αποφασίστηκε από τη δημοτική αρχή, η κίνηση των οχημάτων προς το λιμάνι της Μύρινας θα γίνεται από την οδό Ιπποκράτους, στη νέα είσοδο του Νοσοκομείου, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν τις ενημερωτικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί. Η έξοδος των οχημάτων από το λιμάνι της Μύρινας με κατεύθυνση τη λεωφόρο Δημοκρατίας θα γίνεται από την οδό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τρίφωτο, με πορεία την οδό Παρισίδη στο Γηροκομείο και Εμμανουήλ Ρακάκη στο κατάστημα «Κληρονόμου», ακολουθώντας τις ενημερωτικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω βλάβης που προέκυψε στα Θέρμα, η πηγή θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και για δέκα ημέρες, με σκοπό τη συντήρηση των μηχανημάτων και τον καθαρισμό της δεξαμενής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey