Για πρώτη φορά με τον ηλεκτρονικό οδηγό

01/07/2012 - 05:56
Το «προνόμιο» του να είναι οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τον ηλεκτρονικό ξεναγό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που από φέτος προσφέρει το ίδρυμα στους μικρούς επισκέπτες του, απόλαυσαν πριν από λίγες μέρες οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σιγρίου.
Το «προνόμιο» του να είναι οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τον ηλεκτρονικό ξεναγό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που από φέτος προσφέρει το ίδρυμα στους μικρούς επισκέπτες του, απόλαυσαν πριν από λίγες μέρες οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σιγρίου.

Χρησιμοποιώντας τη νέα αυτή δυνατότητα, οι μαθητές γνώρισαν το απολιθωμένο δάσος και την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη. Με τη βοήθεια του οδηγού, οι διάφορες εκπαιδευτικές δυνατότητες μετέφεραν τους μαθητές νοητά 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, όπου γνώρισαν απολιθώματα από όλο τον κόσμο. Αυτό, πριν μεταφερθούν στη Μειόκαινο γεωλογική περίοδο πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια, στο τροπικό δάσος του απολιθωμένου δάσους, όπου ανακάλυψαν πληροφορίες που τους προσέφερε ο οδηγός.
Πριν φύγουν, οι μαθητές των δύο σχολείων δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εκπαιδευτική τους επίσκεψη και φυσικά από τον ίδιο τον ηλεκτρονικό οδηγό, που, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν γι’ αυτούς μια «ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία».
Να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22510 47033 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey