Ξεφάντωσαν μέχρι… τελικής πτώσης το τριήμερο οι Μυτιληνιοί. Σε όλα τα καφέ-μπαρ της προκυμαίας επικράτησε το αδιαχώρητο, ενώ την Κυριακή τα πάρτυ ξεκίνησαν από το μεσημέρι και κράτησαν μέχρι… το άλλο πρωί.
Ξεφάντωσαν μέχρι… τελικής πτώσης το τριήμερο οι Μυτιληνιοί. Σε όλα τα καφέ-μπαρ της προκυμαίας επικράτησε το αδιαχώρητο, ενώ την Κυριακή τα πάρτυ ξεκίνησαν από το μεσημέρι και κράτησαν μέχρι… το άλλο πρωί.
Στην Αχλαδερή, η ταβέρνα του «Νώντα» δίπλα στη θάλασσα, με λαχταριστά ψαρικά και θαλασσινά, ήταν στις πρώτες επιλογές την Καθαρά Δευτέρα. Όσοι όμως δεν είχαν φροντίσει να κλείσουν τραπέζι… έφυγαν με την όρεξη.
Στο Πέραμα, ο Τόμυ σερβίρει τις γνωστές παραδοσιακές γεύσεις του με αυθεντικούς μεζέδες του τόπου μας, στην ταβέρνα «Μπαλουχανάς».
Σεμινάρια χιπ-χοπ στην ομάδα χορού «Adagio» θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Steven Cordoba, γνωστός από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στο πρώην «Ευ ζην» και στη Σχολή Χορού της Νάντιας Ξυλά. Τα σεμινάρια, βέβαια, είναι ανοιχτά σε όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν και να χορέψουν μαζί με τους «Adagio».
Ο «Φευγάτος», στην Καβέτσου 26, φέρνει στο χώρο σας γρήγορα τις πιο γευστικές και... φευγάτες γεύσεις.
Στη Σκάλα Καλλονής, η ταβέρνα του «Μίμη» σερβίρει φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, αλλά και μοναδικές πλούσιες σαλάτες.
Οι μεσογειακές σαρακοστιανές γεύσεις κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στο μενού των «Goody’s», στην προκυμαία.