Το... εθνικό κλίμα των ημερών επηρέασε και τα αγαπημένα μας café-bars της προκυμαίας, που ακούστηκαν δυνατά και κυρίως ελληνικά! Πολύς κόσμος στο «Μonkey», αλλά και στο «Central» διασκέδασε με μεγάλες επιτυχίες, αποκλειστικά και μόνο ελληνικές, καινούργιες αλλά και παλιότερες!
Το... εθνικό κλίμα των ημερών επηρέασε και τα αγαπημένα μας café-bars της προκυμαίας, που ακούστηκαν δυνατά και κυρίως ελληνικά! Πολύς κόσμος στο «Μonkey», αλλά και στο «Central» διασκέδασε με μεγάλες επιτυχίες, αποκλειστικά και μόνο ελληνικές, καινούργιες αλλά και παλιότερες! Οι χοροί, βεβαίως, δε σταμάτησαν όλο το βράδυ ούτε για λίγο, ενώ οι djs έκαναν τις καλύτερες επιλογές και ξεσήκωναν ακόμη και τους πιο διστακτικούς!
To «Monkey» κατέληξε για άλλη μια φορά γεμάτο λουλούδια, αφού το χτεσινό party δεν ήταν τίποτα λιγότερο από άλλο ένα καταπληκτικό flower party, για την ακρίβεια το vol.4 αυτών! Για άλλη μία φορά, ο κόσμος έδειξε την προτίμησή του στην αυθεντική, ελληνική διασκέδαση, γεμίζοντας και τα δύο μαγαζιά που οργάνωσαν σχετικά parties, με κλασσικά ελληνικά και αγαπημένα τραγούδια!