μέρα νύχτα

01/04/2014 - 15:45

Tο «Κάστρο», στην Επάνω Σκάλα, είναι το ταβερνάκι εκείνο που όποιος το επιλέξει για το μεσημεριανό ή βραδινό του φαγητό, θα φύγει απολύτως ικανοποιημένος.

Tο «Κάστρο», στην Επάνω Σκάλα, είναι το ταβερνάκι εκείνο που όποιος το επιλέξει για το μεσημεριανό ή βραδινό του φαγητό, θα φύγει απολύτως ικανοποιημένος.

Όχι μόνο για τα καλομαγειρεμένα του πιάτα, αλλά και για το άψογο και φιλικό περιβάλλον και τις χαμηλές του τιμές.

Ο παιδότοπος «Μπαλόνι», στην Επάνω Σκάλα, περιμένει καθημερινά τους μικρούς του φίλους από το πρωί έως το βράδυ για πολλά παιχνίδια, πάντα υπό την ασφαλή καθοδήγηση των υπευθύνων της επιχείρησης και πάντα σε ένα φιλόξενο και κατάλληλα διαμορφωμένο για την περίσταση περιβάλλον. Τα γενέθλια, η γιορτή, αλλά και η όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε για τους μικρούς μας φίλους, αποκτούν ταυτότητα.

Τα «Βαρελάκια», στο Μακρύ Γιαλό, αποτελούν το στέκι των απανταχού καλοφαγάδων. Κοντά σας μεσημέρι και βράδυ, η επιχείρηση σας υποδέχεται στο φιλόξενο χώρο της. Πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια που χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη, αλλά και όλο το προσωπικό του καταστήματος, η επίσκεψή σας στο κατάστημα είναι μια απολύτως πετυχημένη κίνηση.

Το «Status», στη Βαρειά, είναι η καταλληλότερη επιλογή, ειδικά αυτή την εποχή που ο καιρός μάς δίνει επιτέλους την ευκαιρία να περπατήσουμε και να χαρούμε τη φύση και τις βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Ένας καφές με θέα το πέλαγο, ένα γλυκό ή ακόμη και μια καλοπαρουσιασμένη και πεντανόστιμη ποικιλία ούζου ή μπύρας, είναι από μόνα τους κίνητρα για μια μίνι απόδραση από την πόλη και τα προβλήματά της!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey