Επιμένει η Νικολάρα για την ΑΕΝΑΛ

"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει…"

26/01/2017 - 18:00

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νικολάρα μετά την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χρύσανθου Αργυρίου επανήλθε με νέα ανακοίνωση της.

 

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νικολάρα μετά την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χρύσανθου Αργυρίου επανήλθε με νέα ανακοίνωση της. Επιμένει πως υπάρχει θέμα κωλυσιεργίας και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καμία κωλυσιεργία δεν βλέπει ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης που απάντησε στην ερώτησή μου για την εκκαθάριση της ΑΕΝΑΛ; Ούτε καν την προφανή του εγγράφου του; Ότι η εισήγηση του Τμήματος Προμηθειών πήγε στην Οικ.Επιτροπή στις 22/7 ( πριν την ψήφιση του νόμου) αλλά εισήχθη για συζήτηση ένα μήνα μετά (19/8); Τι έγινε όλο αυτό το διάστημα; Την έβαλαν στο πάγο να σιτέψει; Γιατί άλλες εισηγήσεις έρχονται στην Οικονομική με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης; Γιατί η Λεσβιακή κοινωνία τη βλέπει την κωλυσιεργία 10 χρόνια τώρα, αλλά αδυνατεί να τη διαπιστώσει ο Αντιπεριφερειάρχης;

Εδώ κολλάει η γνωστή παροιμία’’ όποιος δεν θέλει να ζυμώσει….αφήνει την υπόθεση να ζυμώνεται’’ Η ζύμωση όμως προκαλεί οσμές……και επιπτώσεις οικονομικές. Για την Π.Β.Αιγαίου και το Λεσβιακό λαό που πληρώνει το μάρμαρο, για τέως εργαζόμενους, για τους πιστωτές. Και οι υπεύθυνοι για όλα αυτά στο απυρόβλητο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey