Η εσωστρέφεια… τερμάτισε και ο Γαληνός άστραψε και βρόντηξε στην ενδοπαραταξιακή του συνεδρίαση!

Πήρε τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων του!

07/06/2016 - 17:34

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τρίτη ή τέταρτη φορά, που η εσωστρέφεια που κατατρώγει τη σημερινή δημοτική αρχή Γαληνού, βγαίνει τόσο έντονα προς τα έξω, και καταγράφεται από τον τοπικό Τύπο.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τρίτη ή τέταρτη φορά, που η εσωστρέφεια που κατατρώγει τη σημερινή δημοτική αρχή Γαληνού, βγαίνει τόσο έντονα προς τα έξω, και καταγράφεται από τον τοπικό Τύπο.

Η ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το κακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των αντιδημάρχων και των βασικών συνεργατών του δημάρχου, αλλά για πρώτη φορά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις κακές σχέσεις μεταξύ τους. Καθώς ο δήμαρχος ούτε λίγο - ούτε πολύ, πριν λίγες ημέρες έψεξε τους συνεργάτες του για το γεγονός πως σε βασικές αρχές και γραμμές του, τον… αδειάζουν ή επιλέγουν να κρατούν μία ουδέτερη και αμφιλεγόμενη στάση. Γι’ αυτό ζήτησε για δεύτερη φορά στα χρονικά της θητείας του, τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων του και τις έλαβε χθες στο γραφείο του.

Και φυσικά έχει ενδιαφέρον το πώς θα τις διαχειριστεί!
Είναι πολλά τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για τις προσπάθειες του δημάρχου να ισορροπήσει τα συγκρουόμενα συμφέροντα γεωγραφικών και όχι μόνο αντιδημάρχων του ή ακόμα και θερμά επεισόδια μεταξύ τους. Ωστόσο την περασμένη Πέμπτη, ο Γαληνός θύμισε το δήμαρχο των πρώτων μηνών της θητείας του, όταν παντοδύναμος και άφθαρτος εκείνη την εποχή, με αφορμή την παραίτηση Αλβανόπουλου, είχε ζητήσει για… παραδειγματισμό τις παραιτήσεις όλων των συνεργατών του. Καθώς το ίδιο έπραξε και τώρα, και χθες το μεσημέρι, όλες έφτασαν στο γραφείο του.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα
Ο δήμαρχος στη συνεδρίαση της παράταξής του, δεν δίστασε να πει στους συνεργάτες του πως νιώθει ούτε λίγο - ούτε πολύ προδομένος από την στάση τους για θέματα, όπως το προσφυγικό, αλλά και για πολλές διαρροές προς τα έξω για κρίσεις που είχαν να κάνουν με τη ΔΕΔΑΠΑΛ, τη ΔΕΥΑΛ, το Λιμενικό Ταμείο, την ΑΔΕΛ, ακόμα και με τις περίφημες απευθείας αναθέσεις για τουριστικές δράσεις που κόπηκαν. Αν και δεν κατονόμασε εκείνους που τον έχουν δυσαρεστήσει, πολλοί εκτιμούν ότι το «καμπανάκι» ήχησε για τους Κώστα Αστυρακάκη, Δημήτρη Ακριώτη και Δημήτρη Αλεξίου (και όχι μόνο), ενώ υπήρξαν και κάποιοι που δεν κατάλαβαν και… παρεξηγήθηκαν.

Όπως οι Στρατής Τζιμής και Μανώλης Αρμενάκας, οι οποίοι φέρονται να εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την… ισοπεδωτική απόφαση του δημάρχου να ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των συνεργατών του!
Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η δημοτική αρχή διάγει ίσως τις πιο δύσκολες ημέρες της στο Δήμο, με τον κ. Γαληνό με τις τελευταίες ενέργειές του, να παίρνει επάνω του τη μπάλα και να επιχειρεί να δείξει πως δεν είναι διατεθειμένος να… παίξει με μικροσυμφέροντα, γκρίνιες αλλά και… κριτικές εκ των ενόντων.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως έχει μπροστά του 2,5 χρόνια γεμάτα. Τι θα κάνει με τις παραιτήσεις στα χέρια του;

Ως γνωστό, η θητεία των σημερινών αντιδημάρχων ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Φλεβάρη και βάσει του πρότερου βίου του δημάρχου, δεν έχει υπάρξει ιστορικό έκπληξης με κάποια «καρατόμηση». Όμως όσοι είδαν το δήμαρχο την περασμένη Πέμπτη, λένε με νόημα πως είναι ικανός για… όλα. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey