Επιστροφή στο 3%!

28/11/2019 - 14:51 Ενημερώθηκε 28/11/2019 - 14:51

«Η παραφροσύνη στους ανθρώπους, σε ατομικό επίπεδο, είναι, σχετικά, σπάνια· ωστόσο στα πλήθη, στα κόμματα, στα έθνη και στις εποχές είναι, μάλλον, ο κανόνας»

Φρ. Νίτσε

 

Ο Αλ. Τσίπρας, συνηθισμένος άλλα να υπόσχεται προεκλογικά και άλλα να κάνει, όταν αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας, βλέποντας ότι ο Μητσοτάκης εφαρμόζει αυτά που υποσχέθηκε -πράγμα περίεργο για τον… θαυμαστή του Μαδούρο και του Μοράλες αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ- θεώρησε ότι αυτό αποτελεί «Παλινόρθωση της Δεξιάς».

Κι όταν η Αστυνομία -επιτέλους- αποδεικνύει ότι τιμά τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών, με τα οποία μισθοδοτείται, εφαρμόζοντας τον Νόμο και προστατεύοντας τους πολίτες, την ιδιωτική και δημόσια περιουσία από την δράση των κακοποιών στοιχείων, αυτό από τους υμνητές των «καταληψιών» και από τους προστάτες -διαχρονικά- των «αγωνιστών του δρόμου» θεωρείται και αποκαλείται «Αστυνομοκρατία»!

Και ας διδάσκει ο σοφός Ηράκλειτος «Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του Νόμου ώσπερ τείχους» (πρέπει οι δημοκρατικοί πολίτες να αγωνίζονται για την εφαρμογή του Νόμου, όπως ακριβώς θα υπερασπίζονταν τα τείχη της πόλεως)· οι αποτελούντες, όμως, την παρέα του Τσίπρα δεν είχαν, ποτέ, στα κομματικά κατηχητικά τους τέτοιον «ινστρούχτορα» που είχε -έστω- ακουστά τον Ηράκλειτο!

Η κατάντια του νεοελληνικού κράτους, ο Μιθριδατισμός των κυβερνητών μας, καθώς και της Διοίκησης των πανεπιστημίων αναδείχτηκε -για πολλοστή φορά- με τα όσα συνέβησαν, πρόσφατα, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο( πρώην ΑΣΟΕΕ): Οι Πρυτανικές Αρχές και οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης τόσα χρόνια δεν πήραν είδηση (ή «καμάρωναν»;) που στα υπόγεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου κάποιοι φοιτητές ή «περαστικοί» είχαν… φιλοτεχνήσει μια ωραία γιάφκα-εργαστήριο για την κατασκευή πολεμοφοδίων, τα οποία χρησιμοποιούσαν στις εφόδους τους για την κατάληψη των… «Χειμερινών Ανακτόρων»!

Και τι ζητούσαν οι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, τη μέρα που κάποιοι, λεγόμενοι φοιτητές -που δεν ήταν φοιτητές και δεν είχαν σχέση με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο- ασεβώντας στην απόφαση της Συγκλήτου και σπάζοντας την αλυσίδα της εισόδου εισέβαλαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο;

Πήγαν, λέει, να «υπερασπιστούν το πανεπιστημιακό άσυλο» και διακήρυξαν, μάλιστα, ότι θα «αγωνιστούν και στην Βουλή και στο πεζοδρόμιο στο πλευρό των φοιτητών» (αυτών που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς … «την ελεύθερη διακίνηση των μολότοφ»!), για να υπερασπιστούν το δικαίωμα κάποιων… φρενοβλαβών να χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια ως εργαστήρια παρασκευής πυρομαχικών και ως ορμητήρια για να καίνε «μπάτσους», υπαλλήλους της ΜΑΡΦΙΝ, περιουσίες του Δημοσίου και ιδιωτών!

Κάποια άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -σιωπηροί θιασώτες της γιάφκας- δικαιολόγησαν την ύπαρξή της ότι ήταν κάτι σαν χώρος… αναψυχής, όπου τα «παιδιά» στα διαλείμματα της μελέτης τους, πήγαιναν εκεί, για να πιουν ένα αναψυκτικό και απόδειξη γι’ αυτό, ήταν τα άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν εκεί· και η σημαντικότερη απόδειξη αθωότητας της γιάφκας -κατά τον τ. εκπρόσωπο Τύπου, Τσανακόπουλο- είναι ότι εκεί «δεν βρέθηκαν και καλάσνικοφ»!

Και τα καημένα τα παιδιά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που ο Τσίπρας έχασε την εξουσία, ξαναζούν στις εφιαλτικές συνθήκες της Χούντας του1973 (με την φαντασία τους, βέβαια, γιατί τότε ήταν αγέννητοι) και παριστάνουν τα «παιδιά του Πολυτεχνείου» αναρτώντας πανό στα τρόλεϊ με αντιχουντικά συνθήματα!

Και ενώ η κοινωνία μας αγωνιά για την εξέλιξη του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος, μπροστά στην απειλή Ερντογάν να εξαμολήσει μερικά εκατομμύρια μετανάστες προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγυρίζει στην εποχή της κυρά-Τασίας και στην πολιτική του… «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», υποδεχόμενοι στον Πειραιά τους πρόσφυγες και μετανάστες με το πανό «REFUGEES WELCOME»!

Μετά το… ανθρωπιστικό μεγαλείο» της Μόριας, άλλη μια απόδειξη… ανθρωπισμού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δείχνει την αντιπολιτευτική τους μωρία και την χαρά τους, διότι προσδοκούν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνθλιβεί κάτω από τον ογκόλιθο του μεταναστευτικού προβλήματος!

Μέσα στην παράνοιά τους δεν αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας μια τέτοια πολιτική κινδυνεύει από ΣΥΡΙΖΑ να μείνει σκέτη… ΡΙΖΑ τού 3%. Γιατί όπως λέγει ο Νίτσε «όπως το φίδι που δεν μπορεί να αλλάξει το δέρμα του πεθαίνει, έτσι και ο νους που δεν μπορεί να αλλάξει άποψη αχρηστεύεται»!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey