Με έκθεση, θέατρο και ποδηλατάδα!

«Γεραγώτικο Καλοκαίρι 2014»

16/07/2014 - 16:07

Ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, στο πλαίσιο του «Γεραγώτικου Καλοκαιριού 2014», διοργανώνει εκδηλώσεις όλο τον Ιούλιο, αλλά και τον Αύγουστο.

Ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, στο πλαίσιο του «Γεραγώτικου Καλοκαιριού 2014», διοργανώνει εκδηλώσεις όλο τον Ιούλιο, αλλά και τον Αύγουστο.

Πέραν της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου από την Κυριακή 20 έως την Τρίτη 22 Ιουλίου, παρουσιάζει Έκθεση Γεραγωτών ζωγράφων στο Πολύκεντρο Σκοπέλου «Κλέλια Πανταζή», την οποία συνδιοργανώνει με τον Παγγεραγωτικό Σύλλογο Αθήνας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 7 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ.
Την Κυριακή 27 Ιουλίου θα γίνει ο 3ος Διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης (Κουντουρουδιά - Πέραμα) σε συνεργασία με τον Παγγεραγωτικό Σύλλογο Αθήνας, το Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» και την Τοπική Κοινότητα Περάματος.

Η 7η Ποδηλατάδα είναι στα σκαριά και θα γίνει το Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, με αφετηρία και τερματισμό την προκυμαία Περάματος. Η θεατρική ομάδα του Παγγεραγωτικού ανεβάζει τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη την Τετάρτη 6, το Σάββατο 9, την Κυριακή 10 και την Τετάρτη 13 Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο του Μουσείου - Ελαιοτριβείου Βρανά στον Παπάδο της Γέρας. Η παράσταση ανεβαίνει στις 9 το βράδυ και το εισιτήριο ανέρχεται στα πέντε ευρώ.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου, ο φιλόλογος Παναγιώτης Παρασκευαΐδης θα παρουσιάσει το βιβλίο «Η προσφυγιά του Β΄ Διωγμού στη Λέσβο», στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Περάματος, στις 8:30 το βράδυ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey