Στόχος να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια δύναμη νικηφόρα

Ο τέως βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιάννης Μπουρνούς Ο τέως βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιάννης Μπουρνούς Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Μπουρνούς: Η νίκη Κασσελάκη σηματοδοτεί εκ βάθρων αλλαγές

30/09/2023 - 08:28 Ενημερώθηκε 07/10/2023 - 12:19

<<Η εμφατική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη είναι εντολή των μελών μας για εκ βάθρων αλλαγές και υπέρβαση των εσωκομματικών παθογενειών, ώστε να γίνει γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δύναμη αποτελεσματική, ελκυστική και νικηφόρα.

Η επόμενη μέρα έφτασε και πρέπει να μας βρει όλους και όλες στο πλάι του νέου μας Προέδρου, που θα ηγηθεί της νέας μας συλλογικής πορείας.

Η πορεία αυτή της ανασυγκρότησής μας δεν θα είναι εύκολη και θα περιλαμβάνει κραδασμούς. Όμως είναι μονόδρομος, αν θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ξαναγίνει αξιόπιστη λύση για τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς συμπολίτες μας.

Τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο σημαντικά, που δεν έχουμε καμία πολυτέλεια και καθόλου χρόνο για να αναλωνόμαστε σε εσωκομματικούς διαξιφισμούς. Ο δημοκρατικός κόσμος περιμένει να δει μια αξιόμαχη Αξιωματική αντιπολίτευση, έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια νέα προοδευτική κυβερνητική πρόταση, έναντι της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη μάχη αξίζει να δώσουμε και θα τη δώσουμε με αισιοδοξία>> αναφέρει σε δήλωσή του στο ΕΜΠΡΟΣ ο τέως βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Γιάννης Μπουρνούς με αφορμή τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. 

Κασσελάκης και σε Λέσβο 

Τον Στέφανο Κασσελάκη επέλεξαν για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα από τους 933 που ψήφισαν συνολικά, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 557 ψήφους και η Έφη Αχτσιόγλου 366 ψήφους.

Άκυροι ψήφοι: 9

Λευκά: 1

Σε σχέση με την πρώτη Κυριακή η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο ήταν μικρότερη κατά 50 περίπου ψήφους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey