Τα συγκεντρώνει η «Ηλιακτίδα»

Σχολικά είδη για παιδιά που το έχουν ανάγκη

05/09/2014 - 16:08

Εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα, 

Εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα, ξεκίνησε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ηλιακτίδα», στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Λέσβου - “Ακτίνες Ζωής”». Με τη συμμετοχή όλων, «θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!», λέει το μήνυμα του φορέα.

Το προηγούμενο σχολικό έτος, χάρη στη συνδρομή των συμπολιτών μας, η «Ηλιακτίδα» στήριξε περισσότερες από 100 οικογένειες εξασφαλίζοντας για τα παιδιά τους τα απαραίτητα σχολικά είδη. Φέτος, «η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο επιτακτική και σημαντική, με δεδομένες τις αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του φορέα.

Για το λόγο αυτόν, έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνει σχολικά είδη, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, Αγίου Θεράποντος 20 πίσω απ’ τον ΟΤΕ. Το τηλέφωνο για πληροφορίες είναι το 22510 22873.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey