ΝΕΛ

Δέσμευση διατήρησης ποσοστού από Altana

27/06/2014 - 14:43

Μια νέα μετοχή θα εκδοθεί για κάθε τέσσερις παλαιές, σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΝΕΛ που ενέκρινε την αύξηση κεφαλαίου.

Μια νέα μετοχή θα εκδοθεί για κάθε τέσσερις παλαιές, σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΝΕΛ που ενέκρινε την αύξηση κεφαλαίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η αύξηση κεφαλαίου των 19,16 εκατ. ευρώ απευθύνεται στους παλαιούς μετόχους.

Το Δ.Σ. τής ΝΕΛ ανέλαβε την ευθύνη να χειριστεί το ζήτημα της αύξησης κεφαλαίου. Τα ποσά με τα οποία θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου οι μέτοχοι, θα πρέπει να καταβληθούν το αργότερο εντός πέντε μηνών.

Ο βασικός μέτοχος της ΝΕΛ, η Altana Navigation Ltd, δήλωσε ότι προτίθεται να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής του στην εταιρεία τόσο κατά την αύξηση, όσο και για έξι μήνες μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών. Πιθανότατα η ίδια εταιρεία να αποκτήσει και τις αδιάθετες μετοχές κατά την αύξηση κεφαλαίου.

Οι άλλοι βασικοί μέτοχοι, δηλαδή η I.S.F.I. - Square Fund, η Ercolana Holdings Ltd και η Antelope Shipping Inc., δεν παρέστησαν ούτε εκπροσωπήθηκαν στη γενική συνέλευση.
Τα κεφάλαια που θα εισρεύσουν στο ταμείο τής ΝΕΛ, θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης της εταιρείας.

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευσή της, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey