Πριν ένα μήνα περίπου άνοιξε στην Πλατεία Αλυσίδας ένα μίνι μάρκετ ή αλλιώς «Το μπακάλικο της πλατείας», όπως και ονομάζεται το μαγαζί. Ιδιοκτήτης του νέου μαγαζιού είναι ο κ. Κώστας Μπουρούς, που δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο κανείς μπορεί να βρει οτιδήποτε σχεδόν χρειαστεί για την καθημερινότητά του.
Πριν ένα μήνα περίπου άνοιξε στην Πλατεία Αλυσίδας ένα μίνι μάρκετ ή αλλιώς «Το μπακάλικο της πλατείας», όπως και ονομάζεται το μαγαζί.
Ιδιοκτήτης του νέου μαγαζιού είναι ο κ. Κώστας Μπουρούς, που δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο κανείς μπορεί να βρει οτιδήποτε σχεδόν χρειαστεί για την καθημερινότητά του στο σπίτι, από τρόφιμα μέχρι και απορρυπαντικά.
Στο «Μπακάλικο της πλατείας» θα βρείτε βασικά είδη τροφίμων, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, καθώς και αλλαντικά, μεταξύ των οποίων και ντόπια προϊόντα, στα οποία ο κ. Μπουρούς δίνει έμφαση.
Επιπλέον, στο μαγαζί θα βρείτε μία μικρή, αλλά αρκετά ενημερωμένη κάβα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λημνιά κρασιά και αρκετές ετικέτες λεσβιακού ούζου.
Φυσικά, από το χώρο δε λείπουν τα ψιλικά είδη.
Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι το «Μπακάλικο της πλατείας» λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, το Σάββατο από τις 7:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και την Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Επισκεφτείτε το για την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και για τις πολύ καλές τιμές του, στην οδό Βουρνάζων 41Α.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22510 25748.