Άλλη μία δυναμική παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου

Έπανασυνδέθηκε το ρεύμα σε κάτοικο Αγίας Παρασκευής με προβλήματα αναπηρίας

24/02/2023 - 12:00 Ενημερώθηκε 25/02/2023 - 15:56

Για άλλη μια φορά, η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, έφερε αποτέλεσμα. Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε κάτοικο ΑΜΕΑ της Αγίας Παρασκευής, που είχε κοπεί πριν λίγες μέρες.

Πρόκειται για την δεύτερη παρέμβαση που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο μέσα σε δύο μήνες. Είχε προηγηθεί ακόμη μία τέλη του 2022 για συνάνθρωπό μας από την Αγιάσο, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, μέλη Σωματείων και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

Για άλλη μια φορά, ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως επισημαίνεται, είχε κλειδωμένη την πόρτα, είχε κατεβασμένα τα ρολά, χωρίς να μπορούν οι διαδηλωτές να μιλήσουν με έναν υπεύθυνο.

«Οι ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης αλλά και των όλων των προηγούμενων, που έχουν καθηλωμένους τους μισθούς και τις συντάξεις, με την ακρίβεια στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, με τα λαϊκά νοικοκυριά να στενάζουν καθημερινά με τους αυξημένους λογαριασμούς, είναι τεράστιες.

Καλούμε τον λεσβιακό λαό, να είναι σε ετοιμότητα και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, να μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος» καταλήγει στο δελτίο Τύπου η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey