
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός Βρισαγωτών της Αθήνας διοργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 19 Ιουλίου με θέμα: «Βρίσα, έναν χρόνο μετά τον σεισμό: προβλήματα και προοπτικές».
Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι: ο Βασίλης Τεντόμας, συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό, εκπρόσωπος από τον Δήμου Λέσβου, εκπρόσωπος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και εκπρόσωποι από τη ΔΑΕΦΚ και τη Διεύθυνση Προστασίας και Αναστήλωσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού. Προσκεκλημένοι επίσης είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του νησιού και μηχανικός που έχει αναλάβει σεισμόπληκτες κατοικίες.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Στις 19 Ιουλίου, λοιπόν με ώρα έναρξης 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου «Ευτυχία και Αλέκος Πολύζος», οδός 3ης Σεπτεμβρίου 144, 3ος όροφος.