Για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης άπορων και ανασφάλιστων πολιτών

Ήρθαν οι πρώτες χορηγίες

10/01/2014 - 22:34

Συγκεντρώνονται σιγά - σιγά τα χρήματα για να καλυφτεί το ποσό που είναι απαραίτητο για την ομαδική ασφάλιση των ανασφάλιστων και άπορων δημοτών της Λέσβου.

Συγκεντρώνονται σιγά - σιγά τα χρήματα για να καλυφτεί το ποσό που είναι απαραίτητο για την ομαδική ασφάλιση των ανασφάλιστων και άπορων δημοτών της Λέσβου.

Μετά την έκκληση που απηύθυναν η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την προσπάθεια, δεν άργησε να υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό.

Ήδη μέσα σε μία εβδομάδα, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των λογαριασμών όπου κατατίθενται χρήματα για την κάλυψη του ποσού των 16.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο κόστος του ετήσιου προγράμματος ασφάλισης, συγκεντρώθηκαν 1.000 ευρώ.

Τρεις οικογένειες από τη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τη συγκέντρωση των χρημάτων και ιδιοκτήτη της εταιρείας Ινsure-It, Κωστή Κωνσταντινόπουλο, έκαναν την αρχή και θέλησαν να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια.

Ωστόσο δεν ήταν τα μόνα άτομα που ενδιαφέρθηκαν, υπήρξαν κι άλλοι που κάλεσαν τους υπευθύνους της κίνησης αυτής για να ζητήσουν διευκρινίσεις ως προς τις ενέργειες που γίνονται, προκειμένου το επόμενο διάστημα να καταθέσουν στους λογαριασμούς όσα χρήματα μπορούν, συνδράμοντας έτσι σε αυτόν το σκοπό.

Ο πρωτεργάτης της κίνησης αυτής Κωστής Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι μπορεί το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα να είναι μικρό σε σχέση με αυτό που απαιτείται, αλλά είναι εξίσου σημαντικό ότι με τη συνδρομή τριών μόνο οικογενειών μαζεύτηκαν 1.000 ευρώ.

Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει ότι οι εποχές είναι δύσκολες και σε αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο η δυστοκία που παρουσιάζεται.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, υπήρξαν δεκάδες τηλεφωνήματα και πως οι περισσότεροι που θέλησαν να σταθούν αρωγοί στην όλη προσπάθεια, είναι απλοί πολίτες, αρκετά ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες τον κ. Κωνσταντινόπουλο στα τηλέφωνα 210 7225915 και 6944-506404 ή να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα www.insure-it.gr/. Λογαριασμός έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς και ο αριθμός του είναι: 6747-125833-365.

Στόχος όλων είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα από τις χορηγίες μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ασφαλιστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι ανασφάλιστοι και άποροι δημότες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey