Από το Σύλλογο Μανταμάδου

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

06/03/2014 - 16:32

Εκδήλωση τιμής στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.

Εκδήλωση τιμής στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Με αφορμή την 8η Μαρτίου, ο Σύλλογος στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες τις γυναίκες του Μανταμάδου, «σε όλες τις γυναίκες του μόχθου που βιώνουν καθημερινά την ανασφάλεια και το άγχος για το μέλλον των παιδιών τους, της οικογένειάς τους και το δικό τους, που βλέπουν διαρκώς τη ζωή τους να χειροτερεύει».

Μιλώντας για το συμβολισμό της ημέρας, ο Σύλλογος αναφέρει ότι η 8η Μαρτίου συνδέεται με το γυναικείο και εργατικό κίνημα, την κατάργηση της εκμετάλλευσης και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από κάθε κοινωνική ανισότητα. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε περιφέρεια και δήμο, αλλά και στις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αλλάζει. Μεταξύ άλλων, καταλήγει: «Αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey