Στη Χίο μετέβησαν την προηγούμενη Τετάρτη, προκειμένου να συνοδεύσουν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στο προσκύνημά του στην Αγία Μαρκέλλα, στελέχη του κόμματος απ’ τη Λέσβο.
Στη Χίο μετέβησαν την προηγούμενη Τετάρτη, προκειμένου να συνοδεύσουν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στο προσκύνημά του στην Αγία Μαρκέλλα, στελέχη του κόμματος απ’ τη Λέσβο. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Λέσβου, Φώτη Κουμπή, στη Χίο πήγαν ο πρόεδρος Γιάννης Στεργιέλλης και ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Χρήστος Ματθαίου, καθώς και τα στελέχη απ’ την Πέτρα Θεόδωρος Δεληγιάννης και Στρατής Τισλάκης.
Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται μνεία στις επαφές που είχε ο κ. Καρατζαφέρης στο γειτονικό νησί με το δεσπότη και το νομάρχη Χίου, ο οποίος του προσέφερε και τοπικά προϊόντα.