Πανέτοιμος παρουσιάζεται ο Αιολικός για την πρεμιέρα του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14:00 στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό.
Με στόχο μόνο τη νίκη αναχωρεί ο Αιολικός για την πρεμιέρα του κόντρα στον Ιωνικό
Πανέτοιμος παρουσιάζεται ο Αιολικός για την πρεμιέρα του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14:00 στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα εν όψει της σέντρας, με μοναδικό ερωτηματικό τον Κώστα Χατζηκυριάκο, που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις αλλά βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας. Άπαντες στον Αιολικό θεωρούν πως ο νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα τους ευχαριστήσει με τη λήξη του αγώνα και ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή στο «sportlesvos.gr», που τονίζει πως… «γυαλίζει το μάτι μας».
Ο Κώστας Χατζηκυριάκος, λοιπόν, θα «σφίξει τα δόντια» και θα βρίσκεται στην αποστολή, αποτελώντας ένα σημαντικό «χαρτί» στα χέρια του προπονητή του, ακόμα και αν δεν ξεκινήσει στην 11άδα. Παρών στο γήπεδο της Νεάπολης θα είναι και ο Καπταγιάννης, που ακολούθησε όλη τη βδομάδα συντηρητικό πρόγραμμα και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Διονυσάτος και Μουτζούρης προφυλάχθηκαν και θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00, αφού το αίτημα του Αιολικού έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, ώστε να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Μυτιλήνης συγκοινωνιακά. Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, όπου θα βρίσκεται λίγο μετά το μεσημέρι και θα επιστρέψει στο νησί της Λέσβου αεροπορικώς, το απόγευμα της Κυριακής. Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι αναμένεται βροντερό παρών από τους φιλάθλους του Αιολικού στην Αθήνα, οι οποίοι διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ιωνικού.
«Μόνο νίκη»!
Πώς αντιμετωπίζει τώρα το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Πρωτάθλημα ο Φώτης Κοκκινέλλης; «Έχουμε να δώσουμε μια μάχη την 1η Αγωνιστική, με έναν αντίπαλο δυνατό, που χρειάζεται αρκετό σεβασμό λόγω ονόματος και ιστορίας», τονίζει στο «sportlesvos.gr». «Ξέρουμε τις δυσκολίες, είμαστε όμως κατάλληλα προετοιμασμένοι. Από την άλλη μεριά, έχω τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και την αξία των ποδοσφαιριστών μου. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στα μάτια των παικτών, στη διάθεση και την όρεξη που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις.
Είναι σημαντικό για εμάς, ψυχολογικά και αγωνιστικά, να γίνει ένα καλό ξεκίνημα. Καλούμε λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας στην Αθήνα, που πάντα είναι στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι στο Λεκανοπέδιο. Ενωμένοι σα μια γροθιά, διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»
Άλλος ένας πρώην παράγοντας της ΑΕΛΚ αναμένεται να ενισχύσει διοικητικά τον Αιολικό
Είσοδος Δουνιά!
Εν τω μεταξύ, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην επερχόμενη γενική συνέλευση της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επίκειται μια ακόμη δυναμική είσοδος στο διοικητικό συμβούλιό της, και μάλιστα με σημαντικές αρμοδιότητες, ενός πρώην παράγοντα της ΑΕΛΚ.
Ο λόγος γίνεται για τον Παναγιώτη Δουνιά, που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Ταξιάρχη Βέρρο στην ομάδα της Καλλονής και ο οποίος όπως όλα δείχνουν μπαίνει και… επισήμως στα του Αιολικού.
Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο στη γενική συνέλευση θα προχωρήσει και στον οικονομικό απολογισμό των τριών πρώτων μηνών, ενώ θα αποφασίσει και για τη μετονομασία του Συλλόγου σε «Αιολικός Λέσβου», όπως σας είχαμε ενημερώσει με χθεσινό μας ρεπορτάζ.