Δυστύχημα στην Ευρειακή, με νεκρό 31χρονο ειδικό φρουρό με καταγωγή από τον Πλακάδο της Γέρας
Ένας 31χρονος άντρας έχασε τη ζωή του χθες Δευτέρα στις 3 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ευρειακής στη Γέρα, όταν η μηχανή που οδηγούσε, βγήκε από το δρόμο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα. Πρόκειται για το Βλάση Χλίμπο, του Προκοπίου, ειδικό φρουρό και κάτοικο Αθηνών, με καταγωγή απ' τον πατέρα του, από τον Πλακάδο της Γέρας, που βρισκόταν στη Λέσβο για διακοπές.
Πληροφορίες θέλουν τον άτυχο 31χρονο να έχασε τον έλεγχο της μηχανής και να βγήκε μόνος του από το δρόμο, στο σημείο «Χαλατσές» Παπάδου. Την Τροχαία ειδοποίησαν φίλοι του, που διασκέδαζαν μαζί του λίγο πριν το ατύχημα και ανησύχησαν για την τύχη του, καθώς έφυγε ξαφνικά από το σημείο διασκέδασης κι ενώ φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να είχε καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ. Οι ίδιοι τον αναζήτησαν λίγο μετά την αναχώρησή του και βρήκαν πρώτα τη μηχανή του και μετά τον ίδιο.
Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο Βλάσης Χλίμπος βγήκε από την πορεία του προς τη μέσα πλευρά του δρόμου και ενώ η μηχανή του εκτοξεύθηκε περίπου 100 μέτρα μπροστά, ο ίδιος έπεσε και βρέθηκε σε ένα ρυάκι, που καταλήγει στη θάλασσα. Να σημειωθεί ότι στο ίδιο περίπου σημείο, είχε να συμβεί ατύχημα 20 χρόνια, ενώ δεν θεωρείται επικίνδυνο, αφού ο δρόμος εκεί είναι ευθεία.
Σήμερα η νεκροψία
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία - νεκροτομή, ενώ χθες το μεσημέρι παρέμενε ακόμη άγνωστο το εάν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, καθώς πέφτοντας στο ρυάκι, είχε μάλλον χάσει τις αισθήσεις του, ή από κάποιο χτύπημα, αφού στο σώμα του δεν υπάρχουν εμφανή χτυπήματα.
Σήμερα πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να διενεργηθεί η νεκροψία, που θα δείξει και την ακριβή αιτία θανάτου του άτυχου άντρα. Η κηδεία του 31χρονου ειδικού φρουρού δεν έχει ακόμη ορισθεί, καθώς οι γονείς του βρίσκονται για διακοπές στην Καρδίτσα, τόπο καταγωγής της μητέρας του. Η σορός του θα μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα, όπου και θα κηδευτεί.