Ανοιχτή ομιλία για το γαλακτοκομικό τομέα

01/07/2012 - 05:56
Μια ομιλία με θέμα τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» στη Μύρινα της Λήμνου, το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Μια ομιλία με θέμα τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» στη Μύρινα της Λήμνου, το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Η ομιλία εντάσσεται στον κύκλο διαλέξεων γύρω από τα τρόφιμα και τη διατροφή, που το Τμήμα διοργανώνει κάθε Τετάρτη και είναι ανοικτές, εκτός από το φοιτητικό και ακαδημαϊκό κόσμο, και στην ευρύτερη κοινωνία του νησιού.
Εισηγητής στη συγκεκριμένη διάλεξη θα είναι ο κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, διευθυντής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας Friesland Campina Hellas S.A..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey