Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συνάντηση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Λέσβου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα. Εκεί οι παριστάμενοι θα απολαύσουν τον μπουφέ και τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο» στη Βαρειά.
Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συνάντηση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Λέσβου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα. Εκεί οι παριστάμενοι θα απολαύσουν τον μπουφέ και τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο» στη Βαρειά. Μπορείτε να δώσετε το παρών με συζύγους, παιδιά ή φίλους. Η συμμετοχή ανά άτομο είναι οκτώ ευρώ.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι τα έσοδα θα δοθούν για τα γεύματα των μοναχικών και απόρων που προσφέρει ο ναός της Αγίας Τριάδας.