Η τελική αναμέτρηση!

01/07/2012 - 05:56
Οι Κεραυνός και Κάσπακας θα είναι το ζευγάρι στον τελικό του Κυπέλλου στη Λήμνο, μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε ο Κεραυνός νικώντας τον αιώνιο αντίπαλό του Ηρακλή με 4-2.
Με φόντο το Κύπελλο θα παρατάξουν τις δυνάμεις τους Κεραυνός και Κάσπακας

Οι Κεραυνός και Κάσπακας θα είναι το ζευγάρι στον τελικό του Κυπέλλου στη Λήμνο, μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε ο Κεραυνός νικώντας τον αιώνιο αντίπαλό του Ηρακλή με 4-2.


Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και από τις δύο ομάδες στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο της Ατσικής, με τον Κεραυνό να έχει νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, έχοντας το προβάδισμα. Ο Ηρακλής με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα μπήκε αρκετά φουριόζος στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του με τέρμα που πέτυχε μόλις στο 11΄ ο Β. Κρίκης με μακρινό σουτ. Ο Κεραυνός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38΄ με πλασέ του Ποντίκα και κάνοντας την ανατροπή, να πάρει το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με κεφαλιά από το Διαματάρη, μετά από σέντρα του Μαρουκάκη.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ηρακλής έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Ξύκη 2-2. Στη συνέχεια, όμως, και με τη βοήθεια του γκολκίπερ του Κεραυνού, Ν. Δεσπότη, που έκανε πολύ καλές αποκρούσεις, η ομάδα της Ατσικής ανέβασε το δείκτη στο 3-2 με απευθείας φάουλ του Μαρσέλλη. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Χριστοφιδέλλης στο 83΄, ενώ στη συνέχεια ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αν ο Φ. Κρίκης ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και δεν έπεφτε πάνω στον Δεσπότη ο οποίος το απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ξύκης.
Ο μεγάλος τελικός μεταξύ Κεραυνού και Κάσπακα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα του πρώτου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey