Δυο έργα για το περιβάλλον

01/07/2012 - 05:56
Εγκρίθηκαν από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Βορείου Αιγαίου οι δημοπρατήσεις δυο σημαντικών για το περιβάλλον υποέργων.
Εγκρίθηκαν από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Βορείου Αιγαίου οι δημοπρατήσεις δυο σημαντικών για το περιβάλλον υποέργων.
Πρόκειται για:
- την αποκατάσταση Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) Πολιχνίτου των δημοτικών διαμερισμάτων Λισβορίου, Βρίσας, Βασιλικών και Σταυρού, έργο προϋπολογισμού 533.805 ευρώ και
- την αποκατάσταση Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων Ερεσού - Αντίσσης, των δημοτικών διαμερισμάτων Βατούσας, Πτερούντας, Χιδήρων, Σιγρίου και Ερεσού, έργο προϋπολογισμού 520.000.00 ευρώ.
Με δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου επεσήμανε «τη σπουδαιότητα της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται στο περιβάλλον από τη λειτουργία του. Κύριο άξονα της αποκατάστασης αποτελεί η ομαλή και ασφαλή ένταξη των ΧΑΔΑ στο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής», σημείωσε καταλήγοντας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey