Διαδοχικές τεχνικές συσκέψεις με τους φορείς όλων των δήμων της Λήμνου, του Άι-Στράτη και του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, θα έχει σήμερα και αύριο, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που συνοδευόμενος από στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, μεταβαίνει στη Λήμνο.
Διαδοχικές τεχνικές συσκέψεις με τους φορείς όλων των δήμων της Λήμνου, του Άι-Στράτη και του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, θα έχει σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Γιάννης Λέκκας, που συνοδευόμενος από στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, μεταβαίνει στη Λήμνο.
Οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μύρινας με τη συμμετοχή και των φορέων υλοποίησης, και θα εξετασθούν σ’ αυτές η πορεία υλοποίησης και το «κλείσιμο» των έργων του ΠΕΠ 2000 - 2006 Βορείου Αιγαίου.