«Έγινε το σωστό…»

01/07/2012 - 05:56
Η διοίκηση του Αιολικού, νιώθει δικαιωμένη από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση μη ορισμού του διαιτητή Κουλουδή στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛΚ

Με μία ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου και φυσικά τον πρόεδρο της Ένωσης, Σταύρο Ψαρρόπουλο, η διοίκηση του Αιολικού, νιώθει δικαιωμένη από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση μη ορισμού του διαιτητή Κουλουδή στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛΚ. Θυμίζουμε πως ο Αιολικός «πάτησε» επάνω στην τιμωρία που είχε υποστεί ο εν λόγω ρέφερι, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ πριν από έναν περίπου μήνα, και κατάφερε με τη σύμφωνη γνώμη και της ΑΕΛΚ (σ.σ που δεν ήθελε κι αυτή Λέσβιο διαιτητή στο παιχνίδι της Κυριακής), να αλλάξει το διαιτητικό τρίο του σημαντικού ετούτου αγώνα. Η ΚΕΔ όρισε χθες το πρωί το διαιτητή Ιωαννίδη του Νομού Αργολίδας.

«Σωστό και δίκαιο»
Να σημειώσουμε εδώ, πως ο αξιόλογος κατά τα άλλα ρέφερι, κ. Κουλουδής, είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ, μετά τη γνωστή υπόθεση που συζητήθηκε πριν από έναν περίπου μήνα, όταν πολλοί διαιτητές δήλωναν αδικαιολόγητα κωλύματα, γεγονός που είχε προκαλέσει την παρέμβαση ακόμα και του προέδρου της ΕΠΣΛ, Σταύρου Ψαρρόπουλου.
«Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, κ. Θεόδωρος Στεργίου, καθώς επίσης και τα μέλη της ανωτέρω επιτροπής, κ.κ Βόμβας Εμμανουήλ και Πατλάκας Γεώργιος, είναι άξιοι συγχαρητηρίων, διότι με την αμερόληπτη στάση τους και τις σωστές ενέργειές τους, απέδειξαν πως είναι ικανότατοι[…]. Με την προσφορά τους και την τεχνογνωσία τους, τιμούν και κοσμούν όχι μόνο τη Λεσβιακή, αλλά και την Ελληνική Διαιτησία γενικότερα».

Δεν ήθελε ούτε ο Σύνδεσμος Λέσβου…

Για την ιστορία πλέον, αφού το ενδιαφέρον πια στρέφεται αποκλειστικά στο ντέρμπι, η ΚΕΔ μεσοβδόμαδα, προχώρησε σε νέο ορισμό διαιτητή, εισακούοντας όχι μόνο τις φωνές Αιολικού και ΑΕΛΚ, αλλά και αυτές του Συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου. Άλλωστε ούτε ο ισχυρός άνδρας του Συνδέσμου της Λέσβου, Γιώργος Κουκούλας, ήταν σύμφωνος στο να σφυρίξουν Λέσβιοι το μεγάλο αυτό παιχνίδι, μετά το κακό προηγούμενο στο ντέρμπι Διαγόρα-ΑΕΛΚ. Διαιτητής ορίστηκε λοιπόν ο Ιωαννίδης του Νομού Αργολίδας, που είναι αξιολογημένος ρέφερι Β΄ Εθνικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey