Μετά την απόκτηση του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη, ο οποίος αποτελεί την πιο ηχηρή μέχρι τώρα μεταγραφή σε τοπικό επίπεδο, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας χτύπησε και πάλι, ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών του στους τρεις.
Μετά την απόκτηση του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη, ο οποίος αποτελεί την πιο ηχηρή μέχρι τώρα μεταγραφή σε τοπικό επίπεδο, ο Ατρόμητος χτύπησε και πάλι, ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών του στους τρεις, και φουλάρει ακόμη περισσότερο για να εντάξει στο δυναμικό του και άλλους παίκτες, σε θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής του, Χρήστος Παπαδόπουλος. Η ομάδα της Ανεμότιας αυτήν τη φορά «ψώνισε» εκτός νησιού, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 20χρονο με την Εθνική Ομάδα Νέων της Καλαμάτας Παναγιώτη Ξυδιά, ο οποίος έρχεται στην ομάδα με πολύ καλές συστάσεις, έτοιμος να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο της.
Ο Ξυδιάς είναι μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται περισσότερο ως πλάγιος.
Η άλλη προσθήκη έχει να κάνει με την απόκτηση του 25χρονου Παναγιώτη Μαστέλλου, που έπαιζε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Ατρομήτου Κερατσινίου και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.
Υψηλοί στόχοι
Μάλιστα, ο ίδιος ο Μαστέλλος κατέχει και δίπλωμα γυμναστή, κάτι που θα βοηθήσει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, αλλά και το έργο του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που υποδεικνύει στη διοίκηση τους μεταγραφικούς στόχους και έχει ένα μεγάλο μερίδιο στις μέχρι τώρα πετυχημένες του κινήσεις.
Λέγεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σκάσει και άλλη «βόμβα», που έχει να κάνει με τη μεταγραφή έμπειρου γκολκίπερ, ο οποίος είναι 30 ετών και τη χρονιά που έφυγε υπερασπιζόταν την εστία ομάδας Α΄ Κατηγορίας. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία και ο παίκτης θα ανακοινωθεί σύντομα. Ακολουθούν ακόμη τρεις παίκτες, επιθετικός και δύο αμυντικοί (κεντρικός πλάγιος), ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.