CUBA BREAK

01/07/2012 - 05:56
Σε μεγάλη φόρμα ήμασταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε και καταφέραμε να περάσουμε τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μας, με τις δύο από αυτές να είναι ισοπαλίες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και το Σαββατοκύριακο.
Σε μεγάλη φόρμα ήμασταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε και καταφέραμε να περάσουμε τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μας, με τις δύο από αυτές να είναι ισοπαλίες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και το Σαββατοκύριακο. Θα ασχοληθούμε κυρίως με τα ματς των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ

Οι μπούκερ έχουν εκτιμήσει πως οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ο κόσμος στηρίζει τη Νιουκάστλ, βασιζόμενος στο καλό αποτέλεσμα που πήραν οι «καρακάξες» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1). Η δική μας άποψη είναι πως η Τσέλσι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Κόντρα στη ροή της αγοράς και στην ευφορία που επικρατεί στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, θα προτιμήσουμε το «διπλό».
Εκτίμηση: 2

Κ.Π.Ρ. - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Συνεχίζουμε με την αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ.Π.Ρ. και τη Γουέστ Μπρομ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο στα τελευταία τους παιχνίδια και σίγουρα κα,μία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ειδικά οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Θεωρούμε πως το οver είναι μια αρκετά συνετή επιλογή.
Εκτίμηση: Over

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΟΒΕΡΟ

Από την Αγγλία περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα τής Φράιμπουργκ απέναντι στο Ανόβερο. Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάζουν κάτι το ιδιαίτερο στα εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ παράλληλα βρίσκονται στον... βυθό στη βαθμολογία φόρμας, με μόλις δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια. Το Ανόβερο κουβαλάει κάποια κούραση από το ευρωπαϊκό ματς που έδωσε μεσοβδόμαδα στο Βέλγιο, αλλά θεωρούμε πως θα πάρει τουλάχιστον το «Χ» απέναντι στην αδύναμη γηπεδούχο.
Εκτίμηση: X (2)


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ποιος το περίμενε πως το ματς αυτό θα ήταν ντέρμπυ κορυφής; Εκτός από ισόβαθμες στο γενικό πίνακα, οι δυο ομάδες είναι στο 1-2 και στον πίνακα φόρμας. Ως εκ τούτου, δυσκολεύει εξαιρετικά το έργο μας στο να επιλέξουμε νικητή στην αναμέτρηση. Αντί λοιπόν να μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία, θα προτιμήσουμε το οver. Περιμένουμε αρκετά γκολ και θέαμα στο ματς του «Μπορούσια Παρκ».
Εκτίμηση: Over


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


> Η Λίβερπουλ ετοιμάζει μεταγραφικό «μπαμ» τον Ιανουάριο, καθώς σκοπεύει να ξοδέψει 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του μέσου τής Σαχτάρ Ντονέτσκ Ζάντσον.

> Την ίδια ώρα, η Τσέλσι ετοιμάζει το δικό της «χτύπημα» αλλά με τη διπλάσια τιμή (28 εκαυ. ευρώ), καθώς στοχεύει να κάνει δικό της τον Ίλισιτς τού Παλέρμο.

> Ο Εντέν Χαζάρ τής Λιλ έχει γίνει το «μήλον της έριδος» εδώ και καιρό για Άρσεναλ και Λίβερπουλ, αλλά η Ίντερ φαίνεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, καθώς οι «νερατζούρι» μπήκαν πολύ δυνατά στο... παζάρι, με μια τεράστια οικονομικά πρόταση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey