Με νυν και πρώην δημάρχους στη μάχη του σταυρού

01/07/2012 - 05:56
Ηχηρά ονόματα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Παύλου Βογιατζή, που φέρει τον τίτλο «Αγώνας για τα νησιά μας». Τίτλος ίδιος με αυτόν που είχε ο νομαρχιακός συνδυασμός τού κ. Βογιατζή και πριν από τέσσερα χρόνια.
Ηχηρά ονόματα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Παύλου Βογιατζή, που φέρει τον τίτλο «Αγώνας για τα νησιά μας». Τίτλος ίδιος με αυτόν που είχε ο νομαρχιακός συνδυασμός τού κ. Βογιατζή και πριν από τέσσερα χρόνια.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου του συνδυασμού είναι ο σημερινός αντινομάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ένας από τους στενότερους συνεργάτες τού κ. Βογιατζή.
Στο ψηφοδέλτιο υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος Πέτρας, Απόστολος Αλατζάς, ο πρώην δήμαρχος Ερεσού - Αντίσσης Πολύδωρος Αμπατζής, ο δήμαρχος Μανταμάδου, Στέφανος Αποστόλου, η τέως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Πελαγία Ανδριώτου, ο γιατρός Κώστας Αρώνης, η υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας Γεωργία Κουφού - Βάσου, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Βατής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Ταξιάρχης Βέρρος, η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λέσβου, Πόπη Πρωτογεράκη - Γόμου, ο ελαιοπαραγωγός Νίκος Καλαμποκάς, ο πρώην αντινομάρχης Παναγιώτης Καλλονιάτης, η νομαρχιακή σύμβουλος Ιωάννα Κατανάκη, η οικονομολόγος Ευλαλία Κατσαμάτσα, ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Κουνέλης, ο προϊστάμενος της Χημικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και πρώην πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελέγχου Τροφίμων, Ηλίας Κουρτζής, ο αρχιτέκτονας Χρήστος Κουτσοτάσιος, η υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεύθυνη για τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς, Γιούλη Κουφού - Βάσου, η δικηγόρος Πόπη Λίβανου, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Ιωάννης Ξανθούλης, ο αντιδήμαρχος Γέρας Παράσχος Μανούσος, ο δήμαρχος Ευεργέτουλα, Μιχάλης Πολυπαθέλλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Μανταμάδου Στρατής Πολυχρόνης, ο εκπαιδευτικός και τέως περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Στρατής Τζιμής, ο οικοδόμος Στρατής Τσισλάκης, η έμπορος Παναγιώτα Σουλακέλλη - Κέλμαλη, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Παρασκευάς Φραντζέσκος, και ο φοιτητής Δημήτριος Χατζηδιάκος.
Στη Λήμνο η πιο ηχηρή παρουσία στο συνδυασμό είναι αυτή του επάρχου και πρώην αντινομάρχη, Δημήτρη Σάραγκα.
Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό είναι δοκιμασμένοι φίλοι και συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey