Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πήρε τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα ο Αιολικός μέσα στη Χίο, αντιμετωπίζοντας την κυπελλούχο του νησιού της μαστίχας, Δάφνη.
Πέρασε με το εμφατικό 1-4 τη Δάφνη και συνεχίζει ακάθεκτος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος!
Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πήρε τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα ο Αιολικός μέσα στη Χίο, αντιμετωπίζοντας την κυπελλούχο του νησιού της μαστίχας, Δάφνη. Παρά το ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 1-0, ο Αιολικός μπήκε ξανά στο παιχνίδι ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με ένα ασύλληπτο γκολ του Διονυσάτου! Στην επανάληψη η ομάδα του Κοκκινέλλη συνήλθε, πίεσε, επιβλήθηκε στο χώρο του κέντρου και τελικά προκρίθηκε πανηγυρικά με χατ τρικ του Νταλαμπέκη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4!
Η Δάφνη ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχε δύο καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Καραβασίλη και στο 22΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το Ζαμπετάκη, που νίκησε σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Αιολικού. Το 1-0 δεν αφύπνισε τον Αιολικό που έμοιαζε σαν υπνωτισμένος στο πρώτο μέρος. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, όμως, ο Διονυσάτος, με μία ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ, έπιασε στον ύπνο τον Παϊδούση και έφερε το ματς στα ίσια σε μία ανύποπτη στιγμή.
Αιολικός στην επανάληψη
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Η ομάδα της Μυτιλήνης άρχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησε την μπάλα και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο 49΄, έπειτα από όμορφη σέντρα του Διονυσάτου και κεφαλιά του Νταλαμπέκη. Η κατάσταση απλουστεύτηκε με το 1-3, με πρωταγωνιστή πάλι τον «Πετράν», που στο 52΄ έστειλε τον ΑΙΟ αγκαλιά με την πρόκριση. Στο 60΄ γράφτηκε απλά ο επίλογος του αγώνα, με πολύ όμορφο γκολ του Νταλαμπέκη που πέτυχε χατ τρικ και τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 79΄ ο Θωμάς Παπαδόπουλος είχε δοκάρι.