Στόχος, ένα μετάλλιο

01/07/2012 - 05:56
Στην πόλη των Σερρών στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του Στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού πραγματοποιείται εκεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων - κορασίδων.
Στην πόλη των Σερρών στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του Στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού πραγματοποιείται εκεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων - κορασίδων.
Τα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, θα συμμετάσχουν με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλιστα, υπάρχει η προσδοκία για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός μεταλλίου, αφού στις Σέρρες θα μεταβούν τρεις από τις μεγάλες ελπίδες του λεσβιακού στίβου, η ταλαντούχα αθλήτρια της Ολυμπιάδας Μήθυμνας, Μελίσσα Σιάχου στα 3.000μ στιπλ, ο Νίκος Βογιατζής του Αρισβαίου Καλλονής, στα 400μ., και η Χριστίνα Τζανετή, επίσης του Αρισβαίουμ στα 10.000μ. βάδην. Στους ίδιους αγώνες, αρκετοί θα είναι και οι αθλητές - αθλήτριες των συλλόγων της Λέσβου, που θα διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.
Την περασμένη  εβδομάδα εξάλλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας παμπαίδων - παγκορασίδων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου τα πήγε περίφημα, επιστρέφοντας στο νησί με ένα χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε η Τζοάνα Λιτσολάρι στα 80μ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey