… και στη Λήμνο

01/07/2012 - 05:56
Παράνομοι μετανάστες, 34 στον αριθμό, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή νότια της Λήμνου, το περασμένο Σάββατο το πρωί. Όλοι τους από την Παλαιστίνη και την Ερυθραία.
Παράνομοι μετανάστες, 34 στον αριθμό, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή νότια της Λήμνου, το περασμένο Σάββατο το πρωί. Όλοι τους από την Παλαιστίνη και την Ερυθραία, ενώ σύμφωνα με δήλωσή τους αποβιβάστηκαν μία μέρα νωρίτερα στο ακρωτήριο Φακός, περιπλανούνταν για 24 και πλέον ώρες στα βουνά της περιοχής, έως ότου εντοπιστούν από βοσκούς και στη συνέχεια συλληφθούν από την Αστυνομία.
Μεγάλη ταλαιπωρία κυρίως υπέστησαν οι επτά γυναίκες και τα τρία παιδιά, που μαζί με τους 24 άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας, όπου και παρέμειναν μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψαν με το πλοίο «Ταξιάρχης» για Λαύριο. Για την παραμονή και τη σίτισή τους, καθώς και για τα όσα άλλα ζητήματα προέκυψαν, φρόντισε το επαρχείο Λήμνου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey