Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια 68χρονη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σιγρίου.
Για μπάνιο μετά το φαγητό
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια 68χρονη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σιγρίου.
Η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Όπως διαπιστώθηκε στη νεκροψία που έγινε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, η άτυχη 68χρονη είχε πάει για μπάνιο ενώ είχε φάει, με αποτέλεσμα να υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου από το οποίο και πέθανε.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας του λιμεναρχείου και μετά από ένδειξη του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 42χρονος αλλοδαπός. Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε χασίς βάρους τριών γραμμαρίων, 28 δισκία «HELEX» των 0,5mg, καθώς και 12 δισκία «LEXILLUM» των 3mg. Το σύνολο των χαπιών αυτών θεωρούνται ναρκωτικές ουσίες.
Σύγκρουση αυτοκινήτου με ποδήλατο
Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής, στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μύρινας - Κάσπακα Λήμνου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονη συγκρούσθηκε με ποδήλατο το οποίο οδηγούσε ανήλικη αλλοδαπή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η ανήλικη, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου.