Να επιστρέψει στις νίκες ο ΑΙΟ

01/07/2012 - 05:56
Την Ελλάδα Ποντίων υποδέχεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Αιολικός στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Σκοπός των Μυτιληνιών, είναι να εξασφαλίσουν τη νίκη που θα τους δώσει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.
Την Ελλάδα Ποντίων αντιμετωπίζει αύριο ο Αιολικός, που θα κατέβει στο γήπεδο πλήρης

Την Ελλάδα Ποντίων υποδέχεται αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Αιολικός στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Σκοπός των Μυτιληνιών, είναι να εξασφαλίσουν τη νίκη που θα τους δώσει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, οι οποίοι και θα τους κρατήσουν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Καθώς σε αυτή την αγωνιστική, την παράσταση κλέβει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αχαρναϊκού και Κερατσινίου, ο Αιολικός δεν πρέπει να χάσει άλλη ευκαιρία και να πάρει οπωσδήποτε το παιχνίδι κόντρα στους Πόντιους, αφού αν Αχαρναϊκός και Κερατσίνι, αρκεστούν στο Χ, αυτό θα είναι ένα ακόμη δώρο για τους Μυτιληνιούς, που θα βρίσκονται τρεις πόντους μακριά από την κορυφή και ένα πόντο πιο κάτω από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, θα πρέπει να ξεπεράσει την ήττα του προηγούμενου παιχνιδιού από τον Αήττητο Σπάτων και να μην υποτιμήσει την αντίπαλό του, η οποία προέρχεται και εκείνη από μια ήττα, από το Κερατσίνι. Ο Αιολικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παρουσιαστεί στο γήπεδο πλήρης, αφού επανέρχεται και ο τιμωρημένος Ζώνας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σχίζας με βοηθούς τούς Σαμοΐλη και Απόκοτο (Αθηνών).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey