Γιορτινός μποναμάς

01/07/2012 - 05:56
Επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση τριών χρόνων, η Πολιτεία θα εξοφλήσει την επιχορήγηση της χρονιάς 2007-2008, που δικαιούνται τα σωματεία της τοπικής κατηγορίας Λέσβου - Λήμνου, με μόνη διαφορά ότι αυτά σε πρώτη φάση, θα είναι της Α΄ κατηγορίας.
Επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση τριών χρόνων, η Πολιτεία θα εξοφλήσει την επιχορήγηση της χρονιάς 2008-2009, που δικαιούνται τα σωματεία της τοπικής κατηγορίας Λέσβου - Λήμνου, με μόνη διαφορά ότι αυτά σε πρώτη φάση, θα είναι της Α΄ κατηγορίας.

Μετά λοιπόν από τρία περίπου χρόνια, θα χαμογελάσουν τα χείλη των παραγόντων, που με αυτή την οικονομική βοήθεια, θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα έξοδα που έχουν μπροστά τους αλλά και να βγάλουν τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι τα χρήματα δεν πρόκειται να δοθούν, ότι έχουν χαθεί, αφού νόμιζαν ότι η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είχε τελειώσει άρα ό,τι προσπάθεια και να γινόταν, θα έπεφτε στο κενό.
Η ΕΠΣΛ όμως με συντονισμένες ενέργειες, έστειλε δικό της άνθρωπο στην Αθήνα να τελειώσει το θέμα και η αποστολή της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα δικαιολογητικά κατατέθηκαν κανονικά και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε την τακτική επιχορήγηση με τα χρήματα που δικαιούταν η δική μας Ένωση. Το ποσό που πήρε η ΕΠΣΛ, αγγίζει τις 70.000 ευρώ, που θα μοιραστούν στα σωματεία της Α΄ κατηγορίας, τα οποία θα βάλουν στο ταμείο τους, κοντά στα 2.200 ευρώ. Αν βέβαια κάποια σωματεία δεν έχουν ρυθμίσει και πληρώσει πρόστιμα με τα οποία έχουν τιμωρηθεί, τότε η ΕΠΣΛ θα κρατήσει το πρόστιμο από την επιχορήγηση. Μέσα στο νέο έτος, θα βγουν και οι επιχορηγήσεις για τα σωματεία της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey