Περιοδεία σε Μυτιλήνη, Γέρα και Πλωμάρι

01/07/2012 - 05:56
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τους υποψήφιους περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Στρατή Κόρακα και δήμαρχο Λέσβου Βαγγέλη Παλαιολόγο, το πρωί του Σαββάτου περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης.
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τους υποψήφιους περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Στρατή Κόρακα και δήμαρχο Λέσβου Βαγγέλη Παλαιολόγο, το πρωί του Σαββάτου περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου μίλησαν με καταστηματάρχες και πελάτες για την κρίση που περνά η αγορά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση ως συνέχεια της πολιτικής τής Ν.Δ..
Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι υποψήφιοι περιόδευσαν στο Πλωμάρι, το Παλαιοχώρι, το Νεοχώρι, το Αμπελικό και το Ακράσι.
Το απόγευμα της Κυριακής οι υποψήφιοι περιόδευσαν στα χωριά Κάτω Τρίτος, Παλαιόκηπος, Παπάδος, Σκόπελος, Μεσαγρός και Πέραμα.
Οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν τα καφενεία των χωριών, μοίρασαν διακηρύξεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και μίλησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, των κτηνοτρόφων και του τουρισμού.
Τα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους πολίτες να καταδικάσουν τα κόμματα του κεφαλαίου, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, και τους υποψηφίους τους, μαζί και τους δήθεν ανεξάρτητους, και να στηρίξουν τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με εκλεγμένους που θα αγωνίζονται και θα διεκδικούν, μέσα από τις θέσεις τους σε Περιφέρειες και Δήμους, για τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ανάγκες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey