Μέρα Νύχτα

22/12/2015 - 17:38

Ο «Μάκης» στην πλατεία Αλυσίδας είναι το ψητοπωλείο στο οποίο το ψήσιμο των κρεατικών αλλά και τα χειροποίητα μπιφτέκια έχουν μετατραπεί σε «επιστήμη». Πάντα η γνώση και το μεράκι υπερτερεί όλων, αλλά πρέπει να επισημανθεί και το γεγονός της άψογης και πάντα φιλικής εξυπηρέτησης όλου του προσωπικού. Ταχύτητα, γνώση για το αντικείμενο και φυσικά σωστή αντιστοίχιση τιμής και ποσότητας, έτσι όπως ο «Μάκης» εδώ και χρόνια πράττει.
 
O «Φούρνος με τα ξύλα» σε όλες του τις διευθύνσεις σάς περιμένει με μια πλειάδα απολαυστικών αρτοσκευασμάτων πάντα φρέσκων και καλοψημένων. Η ποικιλία σε ψωμί αλλά και σε είδη κουλουροποιίας σε συνδυασμό με τις τιμές του έχουν κερδίσει εδώ και καιρό και το πιο απαιτητικό κοινό που προσέχει τη διατροφή του και κάνει το καλύτερο γι’ αυτήν.
 
«Βαρελάκια» στο Μακρύ Γιαλό μάς περιμένουν καθημερινά μεσημέρι και βράδυ με τις πολλές και γνωστές του πια αγαπημένες γεύσεις. Πάντα φρεσκότατοι μεζέδες συνοδεύουν το αγαπημένο σας ποτό, είτε αυτό είναι κρασί, είτε ούζο, είτε τσίπουρο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε και σε πακέτο τις αγαπημένες σας γεύσεις όπως το κοντοσούβλι και όλες τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Καλέστε, παραγγείλτε και περάστε σε ελάχιστο χρόνο από το κατάστημα να παραλάβετε το αγαπημένο σας μενού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey