×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Η φιλοσοφία της 500Cosmetics

21/07/2015 - 21:01

H 500Cosmetics δημιουργήθηκε το 2004 για να φέρει σε όλα τα άτομα διαφορετικές λύσεις των φυσικών καλλυντικών στην υπηρεσία της υγείας και της ομορφιάς. Αυτές οι λύσεις οδηγούν σε μια προσωπική και εμπιστευτική υπηρεσία, σε διάφορους τομείς της αισθητικής.

Η φιλοσοφία της 500Cosmetics

500Cosmetics δημιουργήθηκε το 2004 για να φέρει σε όλα τα άτομα διαφορετικές λύσεις των φυσικών καλλυντικών στην υπηρεσία της υγείας και της ομορφιάς. Αυτές οι λύσεις οδηγούν σε μια προσωπική και εμπιστευτική υπηρεσία, σε διάφορους τομείς της αισθητικής. Με αυτό τον τρόπο και με τη δύναμη της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης, μια εκτεταμένη εμπειρία στην online βιομηχανία και την διανομή, η GrupoMercantis δημιούργησε την 500Cosmetics κάτω από την NaturalLogistics.

Καθ’ όλη την καριέρα τα προσφερόμενα προϊόντα έχουν πάντα ακολουθήσει την γραμμή της καινοτομίας και της ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών, την τροποποίηση και τη δημιουργία προϊόντων από το μηδέν, προϊόντα καλά προσαρμοσμένα στην ζήτηση, χάρη στην προσεκτική έρευνα αγοράς και την συμβολή των πελατών

Η φιλοσοφία της  500Cosmetics είναι η ικανοποίηση των αισθητικών αναγκών μέσω της καινοτομίας, εκτελώντας και ελέγχοντας τις έρευνες της αγοράς κατά την διάρκεια των ετών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε μήκος και σε πλάτος σε όλο τον κόσμο, χάρη στην online υπηρεσία πωλήσεων.

Δημιουργία και καινοτομία προϊόντων

Η 500Cosmetics ανέθεσε την ανάπτυξη των προϊόντων της στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, διασφαλίζοντας ότι πληρούν όλες τις απαιτήσεις και εγγυήσεις που απαιτούνται, επιπλέον χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ειδικής τεχνικής φόρμουλας διαμορφώνοντας φυσικά συστατικά. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του είναι ότι δεν απαιτείται ιατρική συνταγή για να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο ότι δεν είναι φάρμακο, αλλά φυσικά καλλυντικά.

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν υψηλούς έλεγχους ποιότητας, που αξιολογούνται με τα ευρωπαϊκά κριτήρια ελέγχου, εκπληρώνοντας τα εθνικά και ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι η βάση της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με τη συστηματική επανεξέταση των εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών της εταιρείας, να εξελιχθούν σύμφωνα με τις ανάγκες των νέων κανονισμών.

Η μεγάλη εμπορική ομάδα πωλήσεων και οι παγκόσμιες πωλήσεις, είναι υπεύθυνες για την άσκηση αυτού του μηνύματος στους χρήστες που χρειάζονται προϊόντα ποιότητας για να βελτιώσουν την ζωή τους, ώστε να μπορούν στην συνέχεια να αξιολογήσουν το επίπεδο ικανοποίησης τους, για να σχηματίσουν την εταιρεία στις ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών.

Θεραπείες υγείας και ομορφιάς

Η 500Cosmetics συνδυάζει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαία προϊόντα στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, όροι που δίνουν την ευκαιρία, χάρη στην επιλογή των ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση των προϊόντων τους. Κάθε καταναλωτής μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του μέσα από διάφορες μεθόδους και θεραπείες, ακόμη και συνδυάζοντας πολλά από αυτά τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Από τα συμπληρώματα διατροφής για θεραπείες του δέρματος, λοσιόν ή συγκεκριμένες συσκευές.

Η σειρά των προϊόντων που προσφέρει η 500Cosmetics περιλαμβάνει προϊόντα που ανταποκρίνονται σε πολύ διαφορετικές ανάγκες.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey