Ανακαινίστε το σπίτι σας

25/02/2015 - 18:33

Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας; Να αναδείξετε κάθε γωνιά με πρωτότυπη διακόσμηση; Θέλετε να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο με έξυπνο και οικονομικό τρόπο;

Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας; Να αναδείξετε κάθε γωνιά με πρωτότυπη διακόσμηση; Θέλετε να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο με έξυπνο και οικονομικό τρόπο;

  • Η διακόσμηση του σπιτιού παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Οι επιλογές στον τρόπο που διακοσμείτε τον χώρο σας μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη διάθεσή σας, τα επίπεδα του stress, ακόμα και τον ύπνο σας. Μπορείτε λοιπόν να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τρόπο που θα σας φέρει την ηρεμία που συχνά αποζητάτε στην καθημερινότητά σας.
  • Η εταιρεία «Dimitriou Design» μελετάει συστηματικά τις πραγματικές ανάγκες χρήσης κάθε χώρου και αναζητάει τις καλύτερες διαχρονικές λύσεις.
  • Συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη και τον τεχνικό διακόσμησης που διαθέτουμε, βλέπουμε τον χώρο ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη πρόταση στην πιο ανταγωνιστική τιμή.
  • Στο κατάστημά μας, θα βρείτε πρωτότυπα σχέδια και υλικά για την κουζίνα σας, ντουλάπες σε διάφορα σχέδια, με ψηφιακές εκτυπώσεις, παιδικό δωμάτιο από την εταιρεία «Modeco», εναλλακτικό τρόπο για να ζεστάνετε τον χώρο σας με θερμαντικά πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, κουφώματα εσωτερικά και εξωτερικά και όλα τα υλικά που χρειάζεστε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας οικονομικά.
  • Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη, 3d σχεδιασμό χώρου και τεχνική υποστήριξη σε ό,τι χρειαστείτε.

 

Σας παραθέτω παρακάτω τέσσερα tips για να κάνετε τον χώρο σας παραδεισένιο…!

  • Το χολ είναι ο πρώτος χώρος που συναντάμε όταν μπαίνουμε σε ένα σπίτι και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ωραία διακοσμημένο. Βάλτε ένα αντικείμενο που θα κάνει τη διαφορά στον χώρο αυτό. Ένα έργο τέχνης, ένα όμορφο βάζο με λουλούδια ή ένα κειμήλιο.
  • Μην αφήνετε την ακαταστασία να διαταράξει την ηρεμία σας. Κάθε αντικείμενο στο σπίτι σας πρέπει να έχει τη δική του θέση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε όμορφα κουτιά ή καλάθια για να ξεχωρίζετε τα αντικείμενά σας.
  • Αφήστε ελεύθερο χώρο. Όσο πιο γεμάτο είναι ένα μικρό σπίτι, τόσο μεγαλύτερη δυσφορία και άγχος μπορεί να μας προκαλέσει. Αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε πραγματικά κάποια από τα έπιπλα ή τα αντικείμενά σας ή βάψτε ένα έπιπλο στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο για να είναι πιο διακριτικό και να δημιουργεί την αίσθηση ενός πιο άνετου χώρου.
  • Φωτίστε συγκεκριμένα σημεία του χώρου σας και όχι ολόκληρο τα δωμάτιο. Ένας χώρος με πολύ φως μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα. Βάλτε σποτάκια σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού ή ένα λαμπατέρ όπου σας είναι απαραίτητο π.χ. δίπλα στον καναπέ σας και γενικά προτιμάτε τον ρυθμιζόμενο, χαμηλό φωτισμό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey