«Σβούρα» είναι και γυρίζει...

05/02/2015 - 15:13

Στο παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Σβούρα» θα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση τα ξύλινα οικολογικά παιχνίδια Plan Toys, καθώς και παραμύθια, επιλεγμένα βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς, χειροποίητες παραδοσιακές σβούρες και τα γαλλικά βρεφικά λούτρινα είδη Les Déglingos.

Στο παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Σβούρα» θα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση τα ξύλινα οικολογικά παιχνίδια Plan Toys, καθώς και παραμύθια, επιλεγμένα βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς, χειροποίητες παραδοσιακές σβούρες και τα γαλλικά βρεφικά λούτρινα είδη Les Déglingos.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες για παιδιά και γονείς, όπως αφηγήσεις παραμυθιών, συζητήσεις εκπαιδευτικών θεμάτων κ.ά., που διοργανώνονται στο χώρο.

Πριν από 30 χρόνια, επτά φοιτητές αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο δίνοντας τον όρκο να αναπτύξουν μια εταιρεία η οποία θα συνεισέφερε θετικά στην κοινωνία και την ανθρωπότητα. Ένας από αυτούς ήταν ο αρχιτέκτονας και μελλοντικός ιδρυτής τής Plan Toys, Βιτούλ Βιραπονσάβαν.

Ο κ. Βιτούλ εκπλήρωσε τον όρκο του δημιουργώντας μια εταιρεία που ακολουθεί πιστά, αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια, που αποτελούν υπόδειγμα προς όλη τη βιομηχανία παιχνιδιού.

Η Plan Toys είναι η πρώτη πράσινη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που κατασκευάζει ξύλινα οικολογικά παιχνίδια ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Τα καουτσουκόδεντρα, μετά από 25 χρόνια ζωής, δεν παράγουν πλέον καουτσούκ (λάτεξ). «Πρόκειται για θείο δώρο», όπως ανέφερε σε συνέντευξη στο NBC ο Βιτούλ Βιραπονσάβαν.



Γιατί τα παιδιά λατρεύουν τα ξύλινα παιχνίδια
«Τα οικολογικά ξύλινα παιχνίδια έχουν τη ζεστασιά και την πλούσια υφή που μόνο η φύση δίνει», πιστεύει ο ιδιοκτήτης τής Plan Toys. «Φέρνουν το παιδί κοντά στη φύση εναρμονίζοντας τη σχέση του με το φυσικό περιβάλλον και δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για την ανάπτυξη της λογικής σκέψης, των σωματικών δυνατοτήτων, της κοινωνικότητας, αλλά και την εξέλιξη της γλωσσικής και επικοινωνιακής του δυνατότητας. Καλλιεργείται η οικολογική συνείδηση του παιδιού, ενισχύοντας παράλληλα τις κοινωνικές σχέσεις και τις ηθικές του αξίες».

Η ψυχαγωγία γίνεται το μέσο για ουσιαστική εκπαίδευση. Η Plan Toys έχει αναπτύξει ένα ανεκτίμητο σύστημα εκμάθησης με την ονομασία Plan Education, για παιδιά από τριών έως οκτώ ετών.

Το σύστημα αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας από μια ομάδα αποτελούμενη από ειδικούς σχεδιαστές παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς ειδικούς στην εκπαίδευση, και περιλαμβάνει μαθηματικά, γλώσσα, τέχνες, μουσική, επιστήμη και κατασκευές.
Η φιλοσοφία τής Plan Toys είναι «Καλύτερα Παιδιά για έναν Καλύτερο Κόσμο».

Το κατάστημα «Σβούρα» βρίσκεται στην οδό Ερμού 312 (Παλιά Αγορά), στην Επάνω Σκάλα (τηλ. 22510 48534) και διαθέτει χώρο στάθμευσης.Για το μήνα Φεβρουάριο υπάρχει έκπτωση 10% στα παιχνίδια Plan Toys και Les Déglingos.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey