Εμπιστευτείτε τη γιορτινή σας εμφάνιση

Κομμωτήριο Μάρως Λώκου, στα Πάμφιλα

04/12/2014 - 17:48

Οι γιορτινές μέρες που έρχονται, είναι ευκαιρία ειδικά για τις γυναίκες να φροντίσουν λίγο παραπάνω την παραμελημένη, λόγω καθημερινότητας, ομορφιάς τους.

Οι γιορτινές μέρες που έρχονται, είναι ευκαιρία ειδικά για τις γυναίκες να φροντίσουν λίγο παραπάνω την παραμελημένη, λόγω καθημερινότητας, ομορφιάς τους.

Καμμία κυρία δε διαφωνεί πως μια μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στα μαλλιά της είναι ευεργετικότατη κυρίως στη διάθεσή της. Τηρείστε, όμως, έναν απαράβατο κανόνα, διαλέγοντας κομμωτήρια με έμπειρο προσωπικό και ποιοτικές υπηρεσίες.

Το κομμωτήριο της Μάρως Λώκου λειτουργεί από το 1990, προσφέροντάς σας τις καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες, φροντίζοντας πάντα για τιμές προσιτές. Σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, όπου η υψηλή κομμωτική συναντά το μεράκι της Μάρως, τολμήστε να ανανεώσετε το στυλ σας σύμφωνα με την προσωπικότητα, το γούστο και τις προτιμήσεις σας.

Αφεθείτε στην ειδικό, η οποία με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, μέσα από την εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μόνο με αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα, επινοεί και δημιουργεί χτενίσματα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, τόσο μοναδικά όσο... εσείς!

Ζητήστε τη βοήθεια της κ. Λώκου για να επιλέξετε είτε το γιορτινό σας χτένισμα, είτε το καθημερινό στυλ των μαλλιών σας.

Για τις πιο ειδικές περιστάσεις, η εμπειρία σε συνδυασμό με το μεράκι τής κ. Λώκου θα σας απαλλάξουν από κάθε άγχος, για να χαρείτε απερίσπαστες τις μοναδικές αυτές στιγμές της ζωής σας. Μιλώντας μας για το μυστικό που συνοδεύει την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, η κ. Λώκου είπε: «Κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό στυλ και ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να κάνω το ίδιο χτένισμα ή το ίδιο κούρεμα, έστω κι αν ήταν πετυχημένο.

Αυτό είναι και το μυστικό. Να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες κάθε πελάτη και να προσαρμόζεις την τέχνη και της γνώσεις στο δικό του στυλ.

Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύονται από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι».
Το τηλέφωνο του κομμωτηρίου είναι το 22510 27931.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey