Αξιοπιστία και σιγουριά

Ασφαλιστικό γραφείο «Αβαγιάννης Μάνος»

24/04/2014 - 16:24

Το ασφαλιστικό γραφείο «Αβαγιάννης Μάνος» λειτουργεί στην οδό Ερεσού 17 στη Μυτιλήνη, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης, με τη συνεργασία πάντα των πιο αξιόπιστων εταιρειών.

Το ασφαλιστικό γραφείο «Αβαγιάννης Μάνος» λειτουργεί στην οδό Ερεσού 17 στη Μυτιλήνη, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης, με τη συνεργασία πάντα των πιο αξιόπιστων εταιρειών.

Η επιμονή και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν το γραφείο, εκτός από αξιοπιστία εγγυώνται και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα παρεχόμενα προϊόντα αφορούν σε ασφάλειες ζωής, υγείας, κατοικίας, επιχείρησης και των οχημάτων σας, προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Φιλοσοφία του γραφείου είναι η επισταμένη έρευνα αγοράς με στόχο την επιλογή του ιδανικού πακέτου ασφάλισης για κάθε περίπτωση, στην καλύτερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η σύγχρονη αντίληψη στον ασφαλιστικό κλάδο απαιτεί φερεγγυότητα, εξατομίκευση στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά και φυσικά το μικρότερο δυνατό κόστος.

Από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου, μέχρι το πιο σύνθετο προϊόν ασφάλειας ζωής ή συνταξιοδοτικό πακέτο, στο γραφείο «Αβαγιάννης Μάνος» θα βρείτε τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση που θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά για την επιλογή σας.

Οι σταθεροί πελάτες της επιχείρησης δεν είναι απλά η καλύτερη διαφήμιση για το γραφείο, αλλά ο πρωταρχικός του στόχος. Για το λόγο αυτόν, οι ασφαλιστικές ανάγκες όλων των πελατών παρακολουθούνται μέσα από ετήσιο ασφαλιστικό έλεγχο και επιλέγονται πάντα οι ιδανικότερες και οι πιο συμφέρουσες λύσεις.

Πάντα μετά από άμεση ενημέρωση των πελατών και αφού έχει ληφθεί η πλήρης συγκατάθεσή τους πρώτα.
Στο γραφείο μπορείτε να αναθέσετε τις μεταβιβάσεις οχημάτων και ανανεώσεις αδειών οδήγησης όλων των κατηγοριών.

Γλυτώστε πολύτιμο χρόνο και άσκοπη ταλαιπωρία και αφήστε τις γραφειοκρατικές αυτές διαδικασίες να διεκπεραιωθούν με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για ασφαλιστικά πακέτα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θελήσετε, επισκεπτόμενοι το γραφείο «Αβαγιάννης Μάνος» στην οδό Ερεσού 17 ή επικοινωνώντας στο 22510 41396.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey