Εκκλησιαστικά είδη «Βαγιάνη»

Ποιότητα και σεβασμός στην παράδοση

10/04/2014 - 16:36

Στο κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών Βαγιάνη θα βρείτε προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το σεβασμό στην παράδοση.

Στο κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών Βαγιάνη θα βρείτε προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το σεβασμό στην παράδοση.

Μοναδικός στόχος της επιχείρησης είναι να εξυπηρετήσει την κάθε ανάγκη των πελατών της με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς, το κατάστημα πλέον μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση σε εξοπλισμό εκκλησιών, μοναστηριών, καθώς και των υπόλοιπων πελατών.

Βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο την προβολή της ελληνικής εκκλησιαστικής και θρησκευτικής παράδοσης και ελληνικής κουλτούρας, τα προϊόντα είναι πάντα αυστηρά βασισμένα στην ορθόδοξη βυζαντινή και ρωσική τεχνοτροπία.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησιαστικής παράδοσης και τις απαιτήσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, πάντα με βάση την τεχνοτροπία και τις βασικές αρχές της βυζαντινής και της ρωσικής τέχνης.

Η συνεχής ανανέωση όλων των εκκλησιαστικών σκευών και των λοιπών αντικειμένων είναι συνδεδεμένη πάντα με τις απαιτήσεις και τις υποδείξεις της πιστής πελατείας της επιχείρησης. Θα βρείτε τάματα, καντήλια, θυμιάματα και λιβάνια, είδη δώρων και μια πλούσια ποικιλία σε εικόνες.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ερμού 196 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22510 46815.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey