Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καθαρισμό των χαλιών σας

Καθαριστήρια χαλιών

09/04/2014 - 17:29

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Ευγενικός» 40 χρόνια τώρα προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στον τομέα του καθαρισμού των χαλιών.

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Ευγενικός» 40 χρόνια τώρα προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στον τομέα του καθαρισμού των χαλιών. Έναν τομέα ιδιόμορφο και δύσκολο όσον αφορά στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση. Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζετε ότι η σωστή διαδικασία καθαρισμού των ταπήτων είναι πολύπλοκη και χωρίζεται σε στάδια.

Υγρός Καθαρισμός

Τα χαλιά πλένονται σε ειδική πίστα με άφθονο νερό και οικολογικά απορρυπαντικά, μη αλκαλικά, επωνύμων εταιρειών. Στη συνέχεια, μπαίνουν σε μεγάλα φυγοκεντρικά μηχανήματα, όπου αποβάλλονται όλα τα νερά, για να…

Άπλωμα

…απλωθούν σε ειδικά διαμορφωμένους σκεπαστούς χώρους. Εκεί εξαφανίζεται κάθε ίχνος υγρασίας και πετυχαίνεται έτσι το σωστό στέγνωμα του χαλιού, χωρίς φόβο αλλοίωσης των χρωμάτων. Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η εργασία, τα χαλιά…

Συσκευασία

…μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο, όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια). Ακολουθεί η επιμέτρηση, η συσκευασία σε νάυλον και η …

Αποθήκευση

…αποθήκευση. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι επαγγελματικά μελετημένοι, έτσι ώστε να πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όλα τα χαλιά σας «χαίρουν» ασφαλείας. Είναι ασφαλισμένα κατά παντός κινδύνου.

Επιτόπιοι καθαρισμοί

Εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό εγγυάται τον άψογο καθαρισμό και το καλύτερο δυνατό φινίρισμα στον τομέα του επιτόπιου καθαρισμού σαλονιών και μοκετών οικιών, αυτοκινήτων και σκαφών.

Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συντήρησης και προστασίας όλων των υφασμάτινων επιφανειών, με τη μέθοδο της αδιαβροχοποίησης.

Επιδιορθώσεις

Σημαντικός παράγοντας για τη συντήρηση και τη μακροχρόνια επιβίωση των χαλιών και μοκετών είναι ο τομέας των επιδιορθώσεων. Αντικαθιστούμε ρέλια/κρόσσια σε όλες τις κατηγορίες χαλιών - μοκετών.

Η Εταιρεία μας

Το 1972, ξεκινώντας δυναμικά στον κλάδο του καθαρισμού, καταφέραμε να ιδρύσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα στεγνοκαθαριστήρια της Αθήνας.

Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων. Με την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας έδειξαν οι χιλιάδες πελάτες μας καθιερωθήκαμε πρωτοποριακά στον χώρο.

Στην προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε το 1991 νέα υπερσύχρονη μονάδα των 8000 τ.μ. στην Αττική, παρέχοντας νέες εξελιγμένες υπηρεσίες και έχοντας τη δυνατότητα μέγιστης προσφοράς.

Το 2007, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για επέκταση της εταιρείας και σε άλλες περιοχές, προχωρήσαμε στην ίδρυση νέας μονάδας στη Σύρο, όπου με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχουμε σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Το 2013 εγκαινιάζουμε τη νέα μονάδα στη Μυτιλήνη. Σεβόμενοι τις δυσκολίες της εποχής, προχωράμε με γνώμονα τη σχέση «ποιότητας - τιμής», πάντοτε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

                                                                                    Και συνεχίζουμε…

Συνοψίζοντας, τονίζουμε ότι:

«Σωστή ενημέρωση σημαίνει σωστή επιλογή»

 

Παραλαβή, παράδοση κατ’ οίκον

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey