Γάμος και βάπτιση στον καιρό της κρίσης

27/02/2014 - 20:53

Μπορεί η εποχή να μην είναι κατάλληλη για επενδύσεις σε χρήμα, είναι όμως κατάλληλη για επενδύσεις σε σχέσεις ζωής, σε αισθήματα, σε στιγμές... 

Μπορεί η εποχή να μην είναι κατάλληλη για επενδύσεις σε χρήμα, είναι όμως κατάλληλη για επενδύσεις σε σχέσεις ζωής, σε αισθήματα, σε στιγμές...

Γιατί όλα μπορούν να μας τα πάρουν, δεν μπορούν όμως να μας πάρουν τη χαρά και το δικαίωμα στο όνειρο! Εμείς στο κατάστημα μας, λέμε «ναι» στη δέσμευση με τον άνθρωπο της ζωής σας, «ναι» στη χαρά, «ναι» στο νέο ξεκίνημα για τα παιδιά σας!!!

«Ναι» στο γάμο και τη βάπτιση στον καιρό της κρίσης δηλαδή!!!

- Επιλέξτε μπουκέτα και συνθέσεις με τα αγαπημένα σας λουλούδια σε χρώμα ή σε λευκές αποχρώσεις, για να στολίσετε το χώρο της εκκλησίας και της δεξίωσης.

- Επιλέξτε ανθοσυνθέσεις με λουλούδια εποχής, καθώς –όπως όλα τα είδη την εποχή της αφθονίας τους– είναι φθηνότερα.

- Διαλέξτε ένα χρώμα που το βρίσκετε σε διάφορα λουλούδια, παρά συγκεκριμένο είδος λουλουδιών. Παραδείγματος χάριν, εάν πείτε ότι θέλετε μόνο έναν ορισμένο τύπο ορχιδέας, θα έχετε μια συγκεκριμένη τιμή αγοράς ανάλογα με την εποχή, ενώ αν ζητήσετε π.χ. το σομόν να είναι το βασικό χρώμα στο γάμο σας, θα έχετε πολύ περισσότερες επιλογές σε λουλούδια, που θα μειώσουν το κόστος. Να είστε ανοιχτοί σε ποικιλία λουλουδιών που θα ταιριάξουν με τα χρώματα και το θέμα σας.

- Προτιμήστε ανθοσυνθέσεις συνδυασμένες με φρούτα, που πλέον τις συναντάμε σε αρκετούς γάμους. Είναι μια ιδέα τόσο φρέσκια όσο και ένα φρούτο, και σίγουρα πιο οικονομική.

- Επιλέξτε μπουκετάκια μικρά για το κέντρο των τραπεζιών (centrepiece) σε κοντά βάζα και όχι σε ψηλά, ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ των καλεσμένων. Είναι μια από τις πιο οικονομικές λύσεις και ταυτόχρονα πετυχαίνετε ικανοποιητικά όλος ο χώρος να είναι στολισμένος. Από την άλλη, οι καλεσμένοι σας θα είναι χαρούμενοι αφού κατά την αποχώρησή τους μπορούν να πάρουν μαζί τους και το μπουκετάκι.

Ζητήστε μας συμβουλές και κάντε μας τις ερωτήσεις σας χωρίς να φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε. Πλέον ο στολισμός του γάμου και της βάπτισης είναι μια σοβαρή υπόθεση, αφού η διακόσμηση παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey