Μέσα από την ιστοσελίδα τής ΕΦΑΜ

Μάθετε πόσο κοστίζει η μετακόμισή σας

03/10/2013 - 15:14

Θέλετε να μετακομίσετε και η ιδέα και μόνο σάς πανικοβάλλει; Προβληματίζεστε πόσο θα σας κοστίσει και πώς μπορεί να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια;

Θέλετε να μετακομίσετε και η ιδέα και μόνο σάς πανικοβάλλει; Προβληματίζεστε πόσο θα σας κοστίσει και πώς μπορεί να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια;

Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να τις βρείτε στη νέα ιστοσελίδα τής ΕΦΑΜ. Μιας εταιρείας που βρίσκεται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων από το 1976 και που τον τελευταίο καιρό έχει ανανεώσει πλήρως το εταιρικό της πρόσωπο.

Δημιουργώντας μια νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.efam.gr/, ανανέωσε όχι απλά την εικόνα της, αλλά πέρασε και το μήνυμα μιας νέας φιλοσοφίας στις σχέσεις της με τον πελάτη και γενικότερα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Το μέγεθος και η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει η λεσβιακή εταιρεία, την οδήγησαν, σε συνεργασία με τη Sardine Digital Media, να δημιουργήσει μια χρήσιμη εφαρμογή μεταφοράς οικοσυσκευών. Επιλέγοντας από μια λίστα τα αντικείμενα που είναι προς μεταφορά, καθώς και τον τόπο παραλαβής και παράδοσης, το σύστημα αυτόματα υπολογίζει το κόστος.

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφορά και τοποθέτηση με γερανό ειδικών φορτίων, όπως μηχανήματα, οικίσκοι κ.ά., τηρουμένων φυσικά όλων των μέτρων ασφαλείας, ενώ πληροφορείστε και για την υπηρεσία φύλαξης φορτίων. Μία ακόμη υπηρεσία, που δεν ήταν γνωστή στο ευρύτερο κοινό της.

Έχοντας στη διάθεσή της 4.000 τετραγωνικά μέτρα σε στεγασμένους και 3.000 τετραγωνικά μέτρα σε υπαίθριους αποθηκευτικούς χώρους, στρατηγικά τοποθετημένους κι εύκολα προσβάσιμους, στη Μυτιλήνη (περιοχή Καρά Τεπέ) και την Καλλονή Λέσβου, στην Αθήνα (Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη) και το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη φύλαξης, τόσο ξηρού όσο και ευπαθούς φορτίου.

Επισκεφτείτε τη σελίδα και θα διαπιστώσετε κι από μόνοι σας πόσο εύκολο είναι να προγραμματίσετε και να επιλέξετε τις δυνατότητες που έχετε για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη μεταφορά αντικειμένων σας σε Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τέλος, μέσα από τη σελίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ΕΦΑΜ για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας. Η απάντηση στο όποιο ερώτημά σας, θα έρθει άμεσα, μέσα από τα κεντρικά γραφεία τής ΕΦΑΜ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey