O Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης O Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης

Σχολικά

20/04/2024 - 15:00

«Θα αναμορφωθεί και το πλαίσιο των εκδρομών ώστε αυτές να είναι αποκλειστικά συνδεδεμένες με σύγχρονους εκπαιδευτικούς στόχους». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη και έχει γίνει όχι μία αλλά πάνω από δέκα φορές. Μέχρι όμως να αναμορφωθεί το πλαίσιο, εάν αναμορφωθεί, οι εκπαιδευτικοί της Λέσβου, όχι όλοι βέβαια, αλλά δυστυχώς πολλοί, που συνοδεύουν Λύκεια σε εκδρομές στην Αθήνα, θα συνεχίσουν να επισκέπτονται «πολιτιστικά κέντρα» τύπου Βανδή, Οικονομόπουλου και άλλων σχετικών και ξημερώνονται με τους μαθητές και τις μαθήτριες χορεύοντας τσιφτετέλια. Και όλα αυτά με την έγκριση των γονιών και σε απευθείας μετάδοση μέσω κινητών και κοινωνικών δικτύων !!! 

Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την παιδεία μας και την κοινωνία μας. 

Σχολικά (2) 

Επειδή ο κατήφορος δεν έχει τέρμα και έχουμε ξύσει και τον πάτο του βαρελιού θέτουμε το παρακάτω ερώτημα στη Διοίκηση της εκπαίδευσης στη Λέσβο: Είναι νόμιμο εκπαιδευτικοί, κυρίως γυναίκες, να μπαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα κοριτσιών μέσης εκπαίδευσης, τα οποία αναρτούν φωτογραφίες μισόγυμνα, λίγο πριν την βραδινή έξοδο και να κάνουν like ή ακόμα χειρότερα να γράφουν σχόλια του τύπου «τι ωραία που είσαι! Μπράβο. Καλή Διασκέδαση»!  

Δεν σχολιάζουμε το ηθικό ή το παιδαγωγικό γιατί θα είναι σαν να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα. Για την πρόβλεψη του νόμου ρωτάμε και την ευθύνη του δημοσίου υπαλλήλου. 

Α.Ω 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey