Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Οι πολιτικοί αναλυτές και οι δημοσκόποι δε χρειάζονται να κοπιάσουν ιδιαιτέρως για να αναζητήσουν τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει η «Χρυσή Αυγή». Η Λήμνος με τα στρατόπεδά της δίνει μια καλή εικόνα για τους ψηφοφόρους που επιλέγουν το συγκεκριμένο κόμμα και αυτοί, σύμφωνα με τις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου και κυρίως στις εκλογές της Κυριακής, προέρχονται μέσα από το Στρατό. Αντίθετα, στη Λέσβο οι διοικούντες τον τοπικό στρατιωτικό σχηματισμό φρόντισαν να αυξήσουν τα εκλογικά τμήματα στα οποία ψήφισαν οι στρατευμένοι του νησιού, με αποτέλεσμα οι ψήφοι στη «Χρυσή Αυγή», χωρίς να μειωθούν, να είναι τουλάχιστον δυσδιάκριτοι.
Αν και η «Χρυσή Αυγή» στη Λήμνο δεν κατάφερε να καταγράψει μεγάλη δύναμη, η ψήφος στρατιωτικών δίνει στο συγκεκριμένο κόμμα υψηλά ποσοστά στα τμήματα που βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του χωριού Καλλιθέα, όπου και στις προηγούμενες ως πρώτο κόμμα, αλλά και σ’ αυτές τις εκλογές ως δεύτερο, η «Χρυσή Αυγή» κατάφερε να φτάσει στο 20%. Ενδεικτικό της εικόνας που επικράτησε, είναι το γεγονός ότι στο διπλανό χωριό, το Πεδινό, η «Χρυσή Αυγή» δεν πήρε καμμία ψήφο.
Στα χωριά του πρώην Δήμου Νέας Κούταλης πήρε το υψηλότερο ποσοστό στο Νομό (8,10%), και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα ήρθε δεύτερο κόμμα, μόλις τέσσερις ψήφους κάτω από τη Ν.Δ., με 20,15%, και στις Αγκαριώνες, όπου ήρθε τρίτο κόμμα με 14,86%. Και στα δύο αυτά χωριά ψήφισαν από τα στρατόπεδα του Λιβαδοχωρίου και των Αγκαριώνων αντίστοιχα. Πρώτο κόμμα ήρθε η «Χρυσή Αυγή» με 20,1% σε ένα από τα δύο εκλογικά τμήματα του Ρωμανού, από τις ψήφους των στρατιωτικών στρατοπέδου που βρίσκεται δίπλα στο χωριό, και δεύτερο κόμμα σε ένα από τα δύο εκλογικά τμήματα του Μούδρου (15,02%), όπως και στο Βάρος με 14,7%, όπου και εκεί υπάρχουν στρατόπεδα.