Συμβαίνει τώρα

Καθιστική διαμαρτυρία προσφύγων στο λιμάνι [pics]

25/05/2016 - 17:08

Αυτή την ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης πραγματοποιείται καθιστική  διαμαρτυρία από πρόσφυγες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στην Λέσβο μετά την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας της 20η Μαρτίου.

Αυτή την ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης πραγματοποιείται καθιστική  διαμαρτυρία από πρόσφυγες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στην Λέσβο μετά την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας της 20η Μαρτίου. Με συνθήματα "θέλουμε να πάμε στην Αθήνα", "Δεν είμαστε ασφαλείς" και πλακάτ "Freedom", οι πρόσφυγες κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Χίο συνεχίζεται η απεργία πείνας  10 προσφύγων που μένουν στον ανοιχτό καταυλισμό της Σούδας. Την απεργία πείνας ξεκίνησαν 45 άτομα, Σύροι, Παλαιστίνιοι που ζούσαν στη Συρία και Ιρακινοί, την περασμένη Τρίτη.

Έκτοτε όσοι αποσύρθηκαν αντιμετώπισαν στο σύνολο τους ζητήματα υγείας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και τους παρασχέθηκαν ιατρικές υπηρεσίες. Σήμερα οι απεργοί πείνας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου. 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey